Buster

Buster-sarjassa on innovatiivisia lemmikkituotteita eläinklinikoiden hovihankkijalta. Funktionaalisten Buster-lemmikkituotteiden takana on tanskalainen eläinlääkintätalo KRUUSE, jonka juuret ulottuvat 1800-luvulle asti. Kaikki Buster-tuotteet on suunniteltu ratkaisemaan lemmikkien ja niiden perheiden ongelmia. Ruokakupeissa on usein ajateltu aktivoinnin tai hygieenisyyden lisäksi erityisesti ahmimisen hillitsemistä. Ahmiminen aiheuttaa lemmikille helposti ruoansulatusongelmia, joista... Näytä lisää

Buster-sarjassa on innovatiivisia lemmikkituotteita eläinklinikoiden hovihankkijalta.

Funktionaalisten Buster-lemmikkituotteiden takana on tanskalainen eläinlääkintätalo KRUUSE, jonka juuret ulottuvat 1800-luvulle asti. Kaikki Buster-tuotteet on suunniteltu ratkaisemaan lemmikkien ja niiden perheiden ongelmia.

Ruokakupeissa on usein ajateltu aktivoinnin tai hygieenisyyden lisäksi erityisesti ahmimisen hillitsemistä. Ahmiminen aiheuttaa lemmikille helposti ruoansulatusongelmia, joista ilman nieleminen on pienimpiä. Hyvin nopeasti syöty ruoka ei ehdi myöskään viestiä kylläisyyskeskukseen, että vatsa on täynnä, joten koira kokee jatkuvasti saavansa liian vähän ruokaa. Siksi oivaltavasti muotoiltu ruokakuppi tai aktivointilelu, joka pakottaa syömään hitaammin, on monella tavalla hyvä apu. Esimerkiksi Buster IncrediBowlin kulmikas muotoilu aiheuttaa koiralle lisähommia ruoan saamiseksi myös kupin nurkista.

Ruoan kanssa askarointi on koiralle luontaista ja palkitsevaa puuhaa, ja laittaa myös sen aivot liikkelle. Moni koira voi selvästi paremmin, kun sen elämään lisää aktiviteetteja - älykkäät eläimet pitkästyvät helposti, ja monesti riittävän aktivoinnin tarjoaminen on omistajille arjessa haastavaa. 

Turkinhoitovälineissä käytännöllisyys ja innovatiivisuus lisäävät työmukavuutta ja vähentävät esim. tarvetta ikävästi kiskoa turkkia. Päinvastoin, kun välineet ovat kunnossa, turkin käsitteleminen on lemmikille suoranaista nautintoa.

2018-02-24
15,90
15,90
  • Loppu varastosta
  •