Derbe

Luonnonmukaiset shampoot ja hoitoaineet koirille ja kissoille Lähes jokainen karvaturri tarvitsee joskus pesua. Siisteinkin tassuttelija saattaa huumaantua viettiensä vietäväksi, kun eteen osuu aromikasta kieriskelymateriaalia. Toiset odottavat suorastaan iloisina viikoittaista suihkua. Hellävaraisilla shampoilla ja lempeillä hoitoaineilla pesuhetki voi olla ihanaa hemmottelua – ja puhtaana tuoksuvaa lemmikkiä on ihana rapsutella ja halia. Derbe on italialainen, laadukkaiden luonnonmukaisten... Näytä lisää

Luonnonmukaiset shampoot ja hoitoaineet koirille ja kissoille

Lähes jokainen karvaturri tarvitsee joskus pesua. Siisteinkin tassuttelija saattaa huumaantua viettiensä vietäväksi, kun eteen osuu aromikasta kieriskelymateriaalia. Toiset odottavat suorastaan iloisina viikoittaista suihkua. Hellävaraisilla shampoilla ja lempeillä hoitoaineilla pesuhetki voi olla ihanaa hemmottelua – ja puhtaana tuoksuvaa lemmikkiä on ihana rapsutella ja halia.

Derbe on italialainen, laadukkaiden luonnonmukaisten shampoiden ja turkinhoitotuotteiden valmistaja.

Derben Natural Derma Pet –sarja on Italian johtavia brändejä koiran ja kissan turkinhoitotuotteissa. Tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja tuotettu Italiassa Derben omissa laboratorioissa. Laadukkaat raaka-aineet valitaan ekologisuuden ja eläinkokeettomuuden perusteella. Derbe ei testaa tuotteitaan missään vaiheessa eläimillä.

Ihon ja turkin suojakerrosta säästävät tuotteet

Eri turkkityypeille ja tarpeisiin suunnitellut Natural Derma Pet -tuotteet sisältävät hoitavia kasviuutteita ja kasviperäisiä öljyjä, jotka pesevät ja hoitavat turkin kiiltäväksi ja vahvaksi ihoa rasittamatta. Tuotteet eivät vahingoita ihoa ja turkkia suojaavaa hydrolipidikalvoa, joka ylläpitää niiden vastustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Myöskään karvapeitteen luontainen struktuuri ei häviä pesussa.

Sarjassa on tehokkaat ja hellävaraiset tuotteet myös mm. erittäin likaisen tai huonokuntoisen turkin sekä rasvaisen lian pesuun.

Derbe-laboratoriot eivät käytä tuotteissaan geenimuunneltuja tai eläimillä testattuja ainesosia. Reseptit perustuvat vanhaan italialaiseen yrttihoitoperinteeseen ja huolellisiin nykyaikaisiin tutkimuksiin.

Jos karvaturrikkasi on periaatesyistä pesuvastainen, käy palvelumyymälässämme totuttamassa sitä käsittelyyn ja hae ammattilaisen niksit kivaan pesuhetkeen. Turkinhoitopalvelut löydät täältä.

2018-06-13
14,99
14,99
  • Loppu varastosta
  •