Dogsee Chew

Dogsee-puruluut ja -koiran herkut ovat herkullinen ja terveellinen vaihtoehto perinteisille nahkaluille ja lihavalmistetuotteille. Dogsee on valmistettu Himalajan herkullisesta Jakkijuustosta jota on kypsytetty 35 päivää. Valmistustapa takaa vahvan puruvastuksen lisäksi herkullisen maun. Dogsee herkut ovat täysin viljattomia eikä säilöntäaineita tarvita. Himalajan Jakinmaitojuusto on siis terveellinen ja 100% luonnollinen herkku koirille.  Tuotteissa on runsaasti kalsiumia ja proteiinia,... Näytä lisää

Dogsee-puruluut ja -koiran herkut ovat herkullinen ja terveellinen vaihtoehto perinteisille nahkaluille ja lihavalmistetuotteille. Dogsee on valmistettu Himalajan herkullisesta Jakkijuustosta jota on kypsytetty 35 päivää. Valmistustapa takaa vahvan puruvastuksen lisäksi herkullisen maun. Dogsee herkut ovat täysin viljattomia eikä säilöntäaineita tarvita. Himalajan Jakinmaitojuusto on siis terveellinen ja 100% luonnollinen herkku koirille.  Tuotteissa on runsaasti kalsiumia ja proteiinia, jakkijuuston pureskelu ehkäisee plakin ja hammaskiven kertymistä ja ylläpitää raikasta hengitystä. Jakinmaitojuusto myös tuoksuu hyvältä koiranomistajan iloksi!

Vinkki! Kun herkku on loppuun pureskeltu ja siitä on vain pieni pala jäljellä, voit käyttää herkun mikrossa 45-60 sek ja tarjota sen pehmenneenä makupalana jolloin koko tuote tulee syödyksi eikä lattioille jää pyörimään turhia hukkapaloja.

Valikoimassa on vaihtoehtoja eri kokoisille koirille sekä kevyelle että vahvalle puruvoimalle. Kaikissa puruluissa ja herkuissa on sama koostumus, puffatut puruherkut sopivat mm. seniorikoirille ja kevyelle puruvoimalle.

2021-12-01
5,99
5,99
  • Loppu varastosta
  •