Dogzilla

Laske peto irti! Tuntuuko ettet löydä koirapedollesi mistään riittävän kestäviä puruleluja? Nämä lelut on suunniteltu koirille, joilla on kunnon purukalusto ja villieläimen energiaa! Muotoilija Nicholas Bakerin Petmatelle suunnittelema Dogzilla-tuotesarja sai alkuinnoituksensa dinosaurusten hurjista hammaskalustoista ja rouheasta ulkomuodosta. Suunnittelun edetessä sarjan dino-teema on muuttunut viitteellisemmäksi, mutta taitavan muotoilijan koirien iloksi suunnitellut jännittävät... Näytä lisää

Laske peto irti!

Tuntuuko ettet löydä koirapedollesi mistään riittävän kestäviä puruleluja? Nämä lelut on suunniteltu koirille, joilla on kunnon purukalusto ja villieläimen energiaa!

Muotoilija Nicholas Bakerin Petmatelle suunnittelema Dogzilla-tuotesarja sai alkuinnoituksensa dinosaurusten hurjista hammaskalustoista ja rouheasta ulkomuodosta. Suunnittelun edetessä sarjan dino-teema on muuttunut viitteellisemmäksi, mutta taitavan muotoilijan koirien iloksi suunnitellut jännittävät yksityiskohdat ja T-rexin veroista järsimistä ja kiskontaa kestävät materiaalit (no, ei sentään ihan…) ovat vieläkin Dogzilla-leluille tunnusomaisia.

Ei löytynyt tuotteita.