Eläinlääkäripalvelut

eläilääkäripalvelut

 

Eläinlääkärimme ottavat vastaan lemmikkiasiakkaita vastaanottotilassa, joka sijaitsee hyvinvointipalveluita tarjoavien Musti ja Mirri -myymälöiden yhteydessä. Hoidamme pienlemmikkien sairauksien ennaltaehkäisyn ja perusterveydenhuollon toimenpiteet hellästi, jokaisen eläinyksilön taustat ja tunteet huomioiden. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman stressitön eläinlääkärikokemus niin lemmikille kuin omistajallekin.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

rokotukset
terveystarkastukset
pentu- ja senioritarkastukset
mikrosirutukset
passit
ekinokokkilääkitykset
verinäytteet
ihovaivat
silmävaivat
korvavaivat
anaalivaivat
pattien tutkimiset.

Täältä voit tutustua tarkemmin palveluvalikoimaan.

Varaa aika eläinlääkärille täältä tai soita numeroon 0800 411 255.

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluissa kaikki toimenpiteet tehdään aina mahdollisimman hellästi ja eläinystävän ehdoilla. Jokainen käynti vastaanotollamme alkaa sillä, että lääkäri tutustuu rauhassa lemmikin yksilölliseen luonteeseen ja kartoittaa taustoja. Näin jokaisen eläimen tarpeet voidaan ottaa koko vastaanoton ajan huomioon.

Jos lemmikkiä jännittää tai se kärsii eläinlääkäripelosta, voidaan toimenpiteiden toteuttaminen suunnitella yhteistyössä tiloissa toimivan käytösneuvojan kanssa. Tavoitteemme on laadukkaan terveydenhoidon lisäksi tarjota aina myönteinen kokemus jokaiselle lemmikille ja omistajalle.

Joskus lemmikin tutkimiseksi tarvitaan erityisiä kuvantamislaitteita tai sairauden hoitoon tarvitaan kirurgisia toimenpiteitä. Tällöin ohjaamme asiakkaan näitä palveluita tarjoaville klinikoille – aina kattavien ohjeiden ja täyden tuen kera.

Sen lisäksi, että otamme aina lemmikin taustat ja tunteet huomioon, pyrimme tarjoamaan stressittömän käynnin myös omistajalle. Eläinlääkäreillämme on aina aikaa kuunnella asiakkaitamme ja opastaa lemmikinomistajaa eläimen hoitoon ja terveyteen liittyvissä asioissa – mikä sitten mieltä askarruttaakin!

Keitä eläinlääkärimme ovat?

Kaikki eläinlääkärimme ovat huolellisesti ammattiinsa koulutettuja, vankalla kokemuksella varustettuja osaajia. Ammattitaidon lisäksi heitä yhdistää halu palvella kokonaisvaltaisesti niin lemmikinomistajaa kuin jokaista eläinystävääkin. Kaikki eläinlääkärimme pyrkivät aina edistämään lemmikin lempeää käsittelyä ja haluavat tarjota mahdollisimman stressittömän käynnin jokaiselle eläimelle ja omistajalle.

Bonusta Kaverille!

Eläinlääkäripalvelut kerryttävät kanta-asiakkaillemme eli Kavereillemme rahanarvoista bonusta. Liity veloituksetta kanta-asiakkaaksi täältä.

Varaa aika eläinlääkärille täältä tai soita numeroon 0800 411 255.

Oletko tulossa vastaanotolle? Lue saapumisohje täältä.