Eläinlääkäripalvelut

eläilääkäripalvelut

Hyvinvointipalveluiden etusivulle »

Mustin ja Mirrin eläinlääkärit ottavat lemmikkejä vastaan seuraavilla paikkakunnilla:

 

Espoo: Musti ja Mirri Suomenoja

Mustissa ja Mirrissä saat apuja ja neuvoja lemmikkien sairauksien ehkäisyyn ja perusterveydenhuollon toimenpiteet. Eläinlääkärin palveluvalikoima ja hinnasto löytyy ajanvaraussivuiltamme. Jos lemmikin tutkimus tai hoito vaatii enemmän toimenpiteitä, eläinlääkäri tekee kanssasi yhdessä jatkosuunnitelman. Hoidamme lemmikkisi hellästi, jokaisen eläinyksilön taustat ja tunteet huomioiden. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman stressitön eläinlääkärikokemus niin lemmikille kuin omistajallekin. Ajan voit tilata ajanvaraussivulta tai soittamalla numeroon 0800 411 255.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat:

  • rokotukset
  • terveystarkastukset pennuille, aikuisille ja senioreille
  • lemmikin mikrosirutus
  • lemmikkipassit
  • ekinokokkilääkitykset 28 vrk:n sääntöä käyttäville usein matkustaville lemmikeille
  • uloste-, virtsa- ja verinäytteet
  • ihovaivat ja patit
  • silmä-, korva- ja anaalirauhasvaivat
  • uroskissojen kastraatiot
  • neuvonta mieltä askarruttavissa asioissa

Suosittelemme lämpimästi käyntiä eläinlääkärillä myös, jos olet vasta hankkimassa lemmikkiä. Eläinlääkäri pohtii kanssasi millainen lemmikki ja rotu olisi juuri teidän tarpeisiinne sopivin. Eläinlääkärimme voi myös auttaa osaavan kasvattajan valitsemisessa, kun mieleinen rotu on päätetty.

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluissa kaikki toimenpiteet tehdään aina mahdollisimman hellästi ja eläinystävän ehdoilla. Jokainen käynti vastaanotollamme alkaa sillä, että lääkäri tutustuu rauhassa lemmikin yksilölliseen luonteeseen ja kartoittaa taustoja. Näin jokaisen eläimen tarpeet voidaan ottaa koko vastaanoton ajan huomioon.

Jos lemmikkiä jännittää tai se kärsii eläinlääkäripelosta, voidaan toimenpiteiden toteuttaminen suunnitella yhteistyössä tiloissa toimivan käytösneuvojan kanssa. Tavoitteemme on laadukkaan terveydenhoidon lisäksi tarjota aina myönteinen kokemus jokaiselle lemmikille ja omistajalle.

Joskus lemmikin tutkimiseksi tarvitaan erityisiä kuvantamislaitteita tai sairauden hoitoon tarvitaan kirurgisia toimenpiteitä. Tällöin ohjaamme asiakkaan näitä palveluita tarjoaville klinikoille – aina kattavien ohjeiden ja täyden tuen kera.

Sen lisäksi, että otamme aina lemmikin taustat ja tunteet huomioon, pyrimme tarjoamaan stressittömän käynnin myös omistajalle. Eläinlääkäreillämme on aina aikaa kuunnella asiakkaitamme ja opastaa lemmikinomistajaa eläimen hoitoon ja terveyteen liittyvissä asioissa – mikä sitten mieltä askarruttaakin!

Bonusta palveluista!

Eläinlääkäripalvelut kerryttävät lääkkeitä lukuun ottamatta kanta-asiakkaillemme eli Kavereillemme rahanarvoista bonusta. Liity veloituksetta kanta-asiakkaaksi täällä.

Oletko tulossa vastaanotolle? Lue saapumisohje täältä.