FitDog

Ota energialisät avuksi vaativiin tilanteisiin. Jos koirasi urheilee, eli harrastat sen kanssa lajeja, joissa energiaa kuluu ja nestetasapainokin voi olla vaarassa, apuun tulevat koiran urheiluravinteet. Ennen suoritusta voi suorituskykyä ja jaksamista tulea tankkaamalla nestettä ja energiaa, ja suorituksen jälkeen palautumista ja nesteytymistä edistää palautumisjuoma. Ei ole sattumaa, että FitDogin valikoimassa on myös emojen ja pentujen tehojuoma Puppy Booster. Synnyttäminen,... Näytä lisää

Ota energialisät avuksi vaativiin tilanteisiin.

Jos koirasi urheilee, eli harrastat sen kanssa lajeja, joissa energiaa kuluu ja nestetasapainokin voi olla vaarassa, apuun tulevat koiran urheiluravinteet. Ennen suoritusta voi suorituskykyä ja jaksamista tulea tankkaamalla nestettä ja energiaa, ja suorituksen jälkeen palautumista ja nesteytymistä edistää palautumisjuoma.

Ei ole sattumaa, että FitDogin valikoimassa on myös emojen ja pentujen tehojuoma Puppy Booster. Synnyttäminen, siitä toipuminen ja allkuelämän hurja kasvuspurtti ovat hyvin verrattavissa urheilusuoritukseen. Energiajuomalla saat emolle ja jälkikasvulle nopeasti lisää virtaa. 

2018-02-23
15,99
15,99
  • Löytyy varastosta
  •