Hyvinvointipalvelut työpaikkana

Haluaisitko meille töihin?

Etsimme ammattitutkinnon suorittaneita eläinalan ammattilaisia työskentelemään Mustin ja Mirrin Hyvinvointipalveluiden parissa ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja myös itsenäisille ammatinharjoittajille. Ensimmäiset Hyvinvointipalveluiden toimipisteet avattiin Espoon Suomenojalle ja Lahden Launeelle. Palvelutarjonnan kasvaessa hyvinvointimyymälöitä on avattu lisää pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa. Toimintamme laajetessa perustamme myös tulevaisuudessa uusia hyvinvointimyymälöitä, jolloin avaamme paikkakuntakohtaisia hakuja.

MEILLÄ TYÖSKENTELEVIÄ ASIANTUNTIJOITA:

eläinlääkärit
trimmaajat
eläinhierojat
eläinfysioterapeutit
eläintenkouluttajat
ravitsemusneuvojat

Jos olet eläinalalle kouluttautunut ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan sinulle oma urapolku nykyaikaisten, lemmikkilähtöisten Mustin ja Mirrin Hyvinvointipalveluiden parissa – liity laumaamme!

MINKÄLAISISSA TILOISSA TYÖSKENTELY TAPAHTUU?

Tarjoamme ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja hyvinvointipalveluita moderneissa tiloissa myymälöiden yhteydessä. Näin eläinalan erikoisosaajat ovat keskitetysti valmiiden asiakasvirtojen äärellä ja asiakkaamme saavat saman katon alta paitsi laadukkaat tuotteet myös tärkeät palvelut lemmikilleen. Palvelutilat on suunniteltu tukemaan työn kannalta oleellisia toimintoja sekä tarjoamaan sopivat puitteet kohdata hoitoihin tulevat lemmikit omistajineen.

Monitoimitiloissa eri alojen osaajat ottavat asiakkaita vastaan vuorotellen. Samassa hoitohuoneessa voi esimerkiksi aamulla toimia koirahierojan vastaanotto ja iltapäivällä eläintenkouluttajan käytöskonsultaatio.

ONKO KYSEESSÄ KOKOAIKAINEN TYÖSUHDE?

Sovimme aina joustavasti ja yksilöllisesti, kuinka paljon työtä tehdään. Mikäli haluat toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana, säilytät yrittäjänä vapauden työskennellä ammatissasi myös muina aikoina tilojemme ulkopuolella.

MITEN ASIAKKAAT LÖYTÄVÄT PALVELUT?

Koska hyvinvointipalveluita tarjotaan nykyaikaisissa tiloissa myymälöiden yhteydessä, olemme jo valmiiksi siellä missä asiakkaatkin ovat. Käytössämme on myös keskitetty ajanvarausjärjestelmä, joka vapauttaa eläinalan osaajan keskittymään täysin ammattinsa harjoittamiseen. Sekä laskutus että markkinointi hoituvat Mustin ja Mirrin ammattilaisten toimesta.

MISSÄ TOIMISPITEISSÄ HYVINVOINTIPALVELUITA TARJOTAAN? 

Ensimmäiset toimipisteet avattiin Espoon Suomenojalle sekä Lahden Launeelle. Tämän jälkeen olemme laajentaneet hyvinvoinnin palveluita pääkaupunkiseudulla sekä muualle Suomeen. Tällä hetkellä hyvinvointipalveluita tarjotaan Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Rovaniemellä, Savonlinnassa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Tarjottavat hyvinvoinnin palvelut voivat vaihdella toimipisteittäin. Avaamme paikkakuntakohtaisia hakuja sitä mukaa, kun tarvitsemme eläinalan asiantuntijoita ja kun uusia hyvinvointikeskuksia avataan.

OLEN KIINNOSTUNUT TYÖSTÄ HYVINVOINTIPALVELUIDEN PARISSA, MITÄ TEEN SEURAAVAKSI?

Pysy kuulolla ja seuraa sivujamme, tulossa paikkakuntakohtaisia hakuja.

Avoimet paikkamme löydät täältä.

Tiesitkö, että Musti ja Mirri kuuluu Suomen parhaisiin työpaikkoihin? Katso videolta, miksi meillä on niin kivaa töissä!