Hyvinvointipalvelut työpaikkana

Monipuolisia työmahdollisuuksia!

Ammattitutkinnon suorittanut eläinalan ammattilainen, olet lämpimästi tervetullut työskentelemään Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluihin! Tarjoamme kiinnostavia urapolkuja myös itsenäisille ammatinharjoittajille. Musti ja Mirri -hyvinvointimyymälöitä on jo laajalti kautta Suomen, ja lisää perustetaan jatkuvasti.

ASIANTUNTIJOITA PALVELUKSESSAMME:

eläinlääkärit
trimmaajat
eläinhierojat
eläinfysioterapeutit
eläintenkouluttajat
ravitsemusneuvojat

Jos olet eläinalalle kouluttautunut ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä. Rakennetaan sinulle oma Mustipolku Mustin ja Mirrin eläinten ehdoilla toteutettavien hyvinvointipalveluiden parissa – liity laumaamme!

VIIHTYISÄT JA TOIMIVAT TYÖTILAT

Mustilta ja Mirriltä asiakkaat saavat ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja hyvinvointipalveluita moderneissa tiloissa myymälöiden yhteydessä. Meillä eläinalan erikoisosaajat ovat valmiiden asiakasvirtojen äärellä ja asiakkaamme saavat saman katon alta sekä laadukkaat tuotteet että tärkeät palvelut lemmikilleen. Palvelutilat on suunniteltu tukemaan työn kannalta oleellisia toimintoja, ja ne tarjoavat miellyttävät puitteet kohdata hoitoihin tulevat asiakkaat.

Turkinhoitopisteissä on tehokkaat ja toimivat välineet pesuihin ja trimmauksiin. Monitoimitiloissa eri alojen osaajat ottavat asiakkaita vastaan vuorotellen. Samassa hoitohuoneessa voi aamulla toimia koirahierojan vastaanotto ja iltapäivällä eläintenkouluttajan käytöskonsultaatio.

JOUSTAVA TYÖSUHDEMALLI JA VALMIIT ASIAKASVIRRAT

Sovimme aina yksilöllisesti, kuinka paljon työtä ja millaisella sopimuksella kukin tekee. Jos haluat toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana, säilytät yrittäjän vapauden työskennellä ammatissasi myös muualla.

Koska hyvinvointipalveluita tarjotaan nykyaikaisissa tiloissa myymälöiden yhteydessä, olemme jo valmiiksi siellä missä asiakkaatkin ovat. Keskitetty ajanvarausjärjestelmä vapauttaa sinut keskittymään siihen, missä olet paras. Sekä laskutus että markkinointi hoituvat Mustin ja Mirrin ammattilaisten toimesta.

OLEN KIINNOSTUNUT TYÖSTÄ HYVINVOINTIPALVELUIDEN PARISSA, MITÄ TEEN SEURAAVAKSI?

Nykyiset hyvinvointimyymälät ja niiden palvelut voit kurkata hyvinvointipalveluiden ajanvaraussivulta. Pysy kuulolla ja seuraa sivujamme, tulossa on paikkakuntakohtaisia hakuja. Avoimet paikkamme löydät täältä.

Tiesitkö muuten, että Musti ja Mirri kuuluu Suomen parhaisiin työpaikkoihin? Katso videolta, miksi meillä on niin kivaa töissä!