Hyvinvointipalvelut työpaikkana

Monipuolisia työmahdollisuuksia!

Ammattitutkinnon suorittanut eläinalan ammattilainen, olet lämpimästi tervetullut työskentelemään Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluihin! Tarjoamme kiinnostavia urapolkuja myös itsenäisille ammatinharjoittajille. Musti ja Mirri -hyvinvointimyymälöitä on jo laajalti kautta Suomen, ja lisää perustetaan jatkuvasti.

Jos olet eläinalalle kouluttautunut ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä. Rakennetaan sinulle oma Mustipolku Mustin ja Mirrin eläinten ehdoilla toteutettavien hyvinvointipalveluiden parissa – liity laumaamme! Hyvinvointimyymälöissämme työskentelee trimmaajia, hierojia, fysiotrapeutteja, kouluttajia, eläinlääkäreitä ja ravitsemusneuvojia.

VIIHTYISÄT JA TOIMIVAT TYÖTILAT

Mustilta ja Mirriltä asiakkaat saavat ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja hyvinvointipalveluita moderneissa tiloissa myymälöiden yhteydessä. Palvelutilat on suunniteltu tukemaan työn kannalta oleellisia toimintoja, ja ne tarjoavat miellyttävät puitteet kohdata hoitoihin tulevat asiakkaat.

Turkinhoitopisteissä on tehokkaat ja toimivat välineet pesuihin ja trimmauksiin. Monitoimitiloissa eri alojen osaajat ottavat asiakkaita vastaan vuorotellen. Samassa hoitohuoneessa voi aamulla toimia koirahierojan vastaanotto ja iltapäivällä eläintenkouluttajan käytöskonsultaatio.

JOUSTAVASTI SOVITTAVA TYÖSYHDE JA VALMIIT ASIAKASVIRRAT

Sovimme aina yksilöllisesti, kuinka paljon työtä ja millaisella sopimuksella kukin tekee. Jos haluat toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana, saat käyttöösi tilat ja valmiit asiakasvirrat ja säilytät yrittäjän vapauden työskennellä myös muualla.

OLEN KIINNOSTUNUT TYÖSTÄ HYVINVOINTIPALVELUIDEN PARISSA, MITÄ TEEN SEURAAVAKSI?

Nykyiset hyvinvointimyymälät ja niiden palvelut voit kurkata hyvinvointipalveluiden ajanvaraussivulta. Pysy kuulolla ja seuraa sivujamme, tulossa on paikkakuntakohtaisia hakuja. Avoimet paikkamme löydät täältä.

Tiesitkö muuten, että Musti ja Mirri kuuluu Suomen parhaisiin työpaikkoihin? Katso videolta, miksi meillä on niin kivaa töissä!

 

Takaisin työnantajasivulle »