Avoimet työpaikat

Eläinalan osaaja – ihanat asiakkaamme kaipaavat palveluitasi!

HALUAISITKO MEILLE TÖIHIN?

Etsimme ammattitutkinnon omaavia eläinalan ammattilaisia työskentelemään Mustin ja Mirrin Hyvinvointipalveluiden parissa ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja itsenäisille ammatinharjoittajille. Ensimmäiset Hyvinvointipalveluiden toimipisteet on avattu Espoon Suomenojalle ja Lahden Launeelle. Toimintamme laajenee lähitulevaisuudessa, jolloin avaamme paikkakuntakohtaisia hakuja.

MEILLÄ TYÖSKENTELEVIÄ ASIANTUNTIJOITA:

  • eläinlääkärit
  • trimmaajat
  • eläinhierojat
  • eläinfysioterapeutit
  • eläinosteopaatit
  • eläinten käytösneuvojat
  • eläintenkouluttajat
  • ravitsemusneuvojat

Jos olet eläinalalle kouluttautunut ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan sinulle oma urapolku nykyaikaisten, lemmikkilähtöisten Mustin ja Mirrin Hyvinvointipalveluiden parissa – liity laumaamme!

MINKÄLAISISSA TILOISSA TYÖSKENTELY TAPAHTUU?

Tarjoamme ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa ja hyvinvointipalveluita moderneissa tiloissa myymälöiden yhteydessä. Näin eläinalan erikoisosaajat ovat keskitetysti valmiiden asiakasvirtojen äärellä ja asiakkaamme saavat saman katon alta paitsi laadukkaat tuotteet myös tärkeät palvelut lemmikilleen. Palvelutilat on suunniteltu tukemaan työn kannalta oleellisia toimintoja sekä tarjoamaan sopivat puitteet kohdata hoitoihin tulevat lemmikit omistajineen.

Monitoimitiloissa eri alojen osaajat ottavat asiakkaita vastaan vuorotellen. Samassa hoitohuoneessa voi esimerkiksi aamulla toimia koirahierojan vastaanotto ja iltapäivällä eläintenkouluttajan käytöskonsultaatio.

ONKO KYSEESSÄ KOKOAIKAINEN TYÖSUHDE?

Eläinalan osaajat tekevät työtä hyvinvointipalveluiden parissa itsenäisinä ammatinharjoittajina. Sovimme aina joustavasti ja yksilöllisesti, kuinka paljon työtä tehdään. Yrittäjällä säilyy myös vapaus työskennellä ammatissaan muina aikoina tilojemme ulkopuolella.

MITEN ASIAKKAAT LÖYTÄVÄT PALVELUNI?

Koska hyvinvointipalveluita tarjotaan nykyaikaisissa tiloissa myymälöiden yhteydessä, olemme jo valmiiksi siellä missä asiakkaatkin ovat. Käytössämme on myös keskitetty ajanvarausjärjestelmä, joka vapauttaa eläinalan osaajan keskittymään täysin ammattinsa harjoittamiseen. Sekä laskutus että markkinointi hoituu Mustin ja Mirrin ammattilaisten toimesta.

MILLOIN AVAATTE LISÄÄ TOIMIPISTEITÄ?

Ensimmäiset toimipisteemme sijaitsevat Espoon Suomenojalla sekä Lahden Launeella. Tämän jälkeen laajennamme hyvinvoinnin palveluita muualle Suomeen. Avaamme paikkakuntakohtaisia hakuja sitä mukaa, kun uusia hyvinvointikeskuksia avataan.

MINKÄLAISIA RISKEJÄ JOUDUN OTTAMAAN, JOS TYÖSKENTELEN ITSENÄISENÄ AMMATINHARJOITTAJANA?

Haluamme että viihdyt joukossamme ja voit rakentaa uraasi kestävästi. Tästä syystä sopimusyhteistyö ei sisällä riskejä tai ikäviä yllätyksiä. Räätälöimme yhteistyön kanssasi yksilöllisesti, toiveitasi kuunnellen ja tukien.

OLEN KIINNOSTUNUT TYÖSTÄ HYVINVOINTIPALVELUIDEN PARISSA, MITÄ TEEN SEURAAVAKSI?

Pysy kuulolla ja seuraa sivujamme, tulossa paikkakuntakohtaisia hakuja.

Avoimet paikkamme löydät täältä.

Tiesitkö, että Musti ja Mirri kuuluu Suomen parhaisiin työpaikkoihin? Katso videolta, miksi meillä on niin kivaa töissä!