Rajaa tuotteet

Kissan erikoislelut

Onko kissasi suuri persoona ja yllättävä yksilö? Ovatko miukulisi mielenliikkeet vähintäänkin erikoisia?

Meillä on kokemusta ”ei ihan niin tavallisista” karvakuonoista! Nämä kissamaailman viiksekkäät älyköt kaipaavat usein hieman perinteistä poikkeavaa virikettä. Spesiaalit erikoislelumme on suunniteltu juuri heidän kirsujaan ja käpäliään kutkuttamaan!

Tunkeeko kissasi sipsipussin sisälle?

 • Syö suolaiset herkkusi rauhassa ja hanki kissallesi oma vekkuli rapinapussi, joka aktivoi sen kaikkia aisteja! Pussin plyysipinta on ihanan pehmeä, ja sen sisään voi hyökkäillä ja piiloutua kera riemukkaan rapinan!

Asuuko kotonasi kung fu cat?

 • Kong Cat Kickeroo -kissanminttulelu on vanulla pullukaksi täytetty, karvahäntäinen pötkö. Haju stimuloi kung fu-luonteella varustettua kissaasi lähitaisteluun lelun kanssa. Soveltuu misulle, joka harrastaa pötköpotkunyrkkeilyä.

Onko karvakamullasi hieman piikikäs luonne?

 • Ehkä hän haluaisi vertaistukea aitoa saalista muistuttavasta siilistä? Jos tunteellinen siili alkaa kyllästyttää pikkupuumaasi, sen voi napata suuhun ja tukistella sitä pehmopiikeistä.

Harrastaako kuonolaisesi vaellusta?

 • Sehän on mukavaa puuhaa! Seuraavan kerran kun pikku Erä-Jorma vaeltaa olohuoneen tapetteja pitkin tai kiipeää valloittamaan keittiön verhoja, varaa hänelle valmiiksi raapimateltta! Siihen on inspiroivan retken jälkeen hyvä leiriytyä tarkkailemaan maailmaa. Teltan kattoon voi teroittaa kynnet.

Onko kissallasi aina kana kynittävänä?

 • Tämän hiiren aito pörröpeppu houkuttelee kissasi käpälät kynimään! Lelun plyysiseen pintaan saa upotettua kepoisesti kynnet, ja pienellä käpälän liikkeellä hiirulaisen saa vaikka lentämään, jolloin saalistus voi alkaa alusta!

 Huomioithan, että mikään lelu ei kestä tehokkaissa tassuissa ikuisesti!

Tuotteet 1-21 / 66

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 66

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Liittyviä tuotteita

Back to top