Rajaa tuotteet

Kissan ulkoilu

Olipa kissasi sitten satunnaisesti seikkaileva silkkitassu tai uskalias ulkoilmaeläin, tärkeintä ulkoilemaan lähtiessä on oikeanlainen varustus.

Nykyään moni päätyy turvallisuussyistä pitämään kissansa sisäkissana. Yksin ulkona liikkuvaa kissaa uhkaavat monenlaiset vaarat. Kissa pärjää mainiosti sisällä, mutta silloin sille täytyy olla valmis järjestämään tekemistä, kuten leikkejä ja valvottua ulkoilua mahdollisuuksien mukaan.


Valjastellen maailmaa valloittamaan

Turvallisinta on rakentaa kissalle oma ulkotarha tai totuttaa kissa valjaisiin ja kävellä itse sen kanssa. Helpoiten valjaisiin totuttaminen sujuu, kun kyseessä on pentu, mutta valjasulkoilun salat on täysin mahdollista opettaa aikuisellekin kissalle. Se saattaa vaatia omistajalta vain hieman enemmän kärsivällisyyttä.

Kissan kanssa lenkkeily on yleensä jonkin verran erilaista kuin koiran kanssa. Kissa voi hyvin pitää pihalla pitkiäkin tuumailutuokioita ja vain tarkkailla ympäristöään omaan verkkaiseen tahtiinsa. Retket rauhallisille puistoalueille ja metsiin ovat yleensä eniten kissojen mieleen.


Tunnistusmerkintä auttaa seikkailijan kotiin

Kaikki kissat on syytä tunnistusmerkitä mikrosirulla. Mikrosirun voi laittaa eläinlääkäri tai sirutuskoulutuksen saanut henkilö. Siru auttaa oman kodin löytymisessä, jos kissa joskus pääsee karkaamaan. Sen avulla lemmikki voidaan tunnistaa sen koko loppuelämän ajan.

Myös panta auttaa vapaana liikkuvaa kissaa, sillä siihen voi laittaa esimerkiksi puhelinnumeron. Pannasta näkee myös heti ensi silmäyksellä, että kyseessä on jonkun rakas lemmikki.

Tuotteet 1-21 / 28

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 28

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top