Rajaa tuotteet

Kissan kaulapannat

Panta merkitsee pihapiirissä liikkuvan kissan näkyvästi ”jonkun omaksi”: se viestii muille, ettei tassuttelija ole irtolainen. Jos kissalla on mahdollisuus päästä karkuun esim. mökkireissulla, auttaa pantaan lisätty yhteystietomerkintä sitä löytämään kotiin – turvasiru ajaa toki saman asian, mutta tarvitsee erillisen lukijan, jota harvoin aivan lähietäisyydeltä löytyy.

Usein pantoihin on lisätty pieni kulkunen, jonka tarkoituksena on tiedottaa pihapiirin pikkulintuja lähestyvästä saalistajasta tai auttaa omistajaa kuulemaan, missä kohtaa pihaa tassukaveri kulkee.

Sisäkissalle panta voi myös olla sievä asuste. Moni kotona kyhnäävä naukuja kantaa kaunista pantaansa suorastaan ylpeänä!

Valitse panta tarpeen mukaan

Taluttamiseen kissan panta on epävarma väline. Siitä on erittäin helppoa päästä vapaaksi: monissa pannoissa on mukana joustokappale, joka estää ulkokissaa tarttumasta esim. aluskasvillisuuteen. Joustokappale joustaa myös kissan riuhtaistessa, jolloin lemmikin voi vetää päänsä pannan läpi ja karata. Hyvin istuvat valjaat ovat aina varmempi vaihtoehto kissan valvottuun ulkoiluun.

HUOM! Useissa kissoille tarkoitetuissa pannoissa on turvalukko, joka aukeaa pannan tarttuessa esimerkiksi pensaisiin tai puun oksiin. Tällaiset pannat on tarkoitettu itsenäisesti ulkoileville kissoille. Selvitä aina pantaa hankkiessasi, onko se turvalukollinen vai ei. Jos harrastat kissasi kanssa ulkoilua pannassa ja hihnassa, valitse panta, jossa on normaali lukitus! Tällaisia ovat esimerkiksi Basic Sweet -kissanpannat.

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top