Koiran erikoislelut

Oletko aina pohtinut, miten pallon löytäisi syyshämärässä heinikosta? Entä oletko tuskaillut sitä, miten vimmaisinkin heitto jää hennoilla käsivoimilla auttamatta lyhyeksi koiran juoksemishaluihin nähden? Kaipaisiko koirasi ehkä kiehtovaa vaihtelua lelukokoelmaansa? Tutustu ainakin näihin!

 • Chomper-palloista löytää jokainen koira suosikkinsa: on pehmeää neulepintaa ja fleeceä, joustavansitkeää TPR-kumia ja vaikka mitä muuta jännää!
 • Legendaariset KONG-lelut kestävät hieman tavallista paremmin vahvojakin leukoja ja riehuttavat koiraa kukin omalla tavallaan: kimakoilla vinguilla, läpsyvillä ”hännillä” ja muilla erikoisominaisuuksilla.
 • Chuckit-heittovarret antavat kerralla palloleikille uutta ulottuvuutta! Heittovarrella nakattuna pallo lentää kauas, ja koirasi saa nauttia kunnolla juostessaan sen perässä.
 • Chuckit-heitto- ja liitolelut lisäävät jokainen leikkihetkeen oman erikoisjännän ominaisuutensa. Pimeässä hohtava pallo löytyy syyshämärässäkin helposti, viheltävä pallo kutsuu koiran kimppuunsa aivan uudella innolla, ja hauskan sorsanpyrstölelun kanssa jokainen koira voi tuntea itsensä täysveriseksi noutajaksi.

VAROITUS: VALVO AINA KOIRAN LEIKKEJÄ – MIKÄ TAHANSA LELU VOI RIKKOUTUA!
Lelusta irronneet osat ovat vaarallisia niellä. Tarkkaile koiran leikkimistä ja kerää rikkinäiset lelut ja lelujen palat heti pois! Emme takaa minkään lelun kestävyyttä tarmokkaissa hampaissa.

Katso myös videokirjastostamme vinkkejä sopivien lelujen valintaan!

Tuotteet 1-21 / 74

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 74

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Liittyviä tuotteita

Back to top