Rajaa tuotteet
Materiaali
 1. Muovi (1)
 2. Teräs (8)

Koiran trimmaus ja turkinhoito

Pääsikö turkki takkuun? Näyttääkö karva kulahtaneelta? Pese ja hoida koira kauniiksi!

Kun peset ja harjaat turkkia säännöllisesti, vähennät varisevan karvan määrää ja pidät karvapeitteen kuohkeana. Säännöllinen hoito myös vilkastuttaa pintaverenkiertoa, poistaa hilsettä ja irtolikaa sekä pitää turkin takuttomana.

Toisinaan tarvitaan myös turkin trimmausta tai nyppimistä. Jos tarkoituksena on toteuttaa laaja trimmaus ensimmäistä kertaa tai turkinhoito jännittää, käänny Trimmis Pet Span puoleen! Pienet siistimiset ja takunavaukset voit kokeilla tehdä varovaisesti itsekin. Lue myös vinkkimme turkin laittamisesta kesäkuntoon >>  

Trimmis Pet Spa

Kannustava koiranpesuohje ensikertalaisille

1. Varaa esille tarvikkeet:

 • laadukasta koirashampoota ja -hoitoainetta
 • tehokkaasti kosteutta imeviä Rukka-mikrokuitupyyhkeitä
 • malttia, ymmärtämystä ja hyvää tuulta.

2. Harjaa koira huolellisesti, jotta saat enimmät irtokarvat pois

3. Vähennä omaa vaatetustasi. On epätodennäköistä, että selviät urakasta kuivana.

4. Kastele koira kädenlämpöisellä vedellä. Aloita takapäästä. Takapään tunnistat tavallisesti heiluvasta hännästä.

5. Pään kostuttamiseen voit käyttää esim. pientä pesusientä. Vältä nenää ja silmiä. Kannattaa varoa myös suuta – pesusieni voi koiran mielestä vaikuttaa erehdyttävästi leikkivälineeltä.

6. Levitä shampoo pesukintailla tai käsien kautta koiran turkkiin, laimenna tarvittaessa. Vaahdota hellästi.

7. Pyydystä pesukinnasta riepotteleva koira takaisin otteeseesi. Huuhtele huolella: hiero ja nostele turkkia, jotta vesi pääsee iholle asti.

8. Hoitoaine helpottaa turkin käsittelyä, lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Levitä, anna vaikuttaa hetki ja huuhdo.

9. Anna koiran ravistella itsensä (tässä kohtaa jo noin kahdeksannen kerran). Muista pitää suusi suljettuna, ellet pidä koiranmakuisesta vedestä!

10. Kuivaa huolellisesti pyyhkeellä – mitä perusteellisempi kuivaus, sitä vähemmän roiskeita olohuoneessa. Jatka tarvittaessa föönaten.

VAROITUS: pesua seuraa yleensä ”märän koiran hepuli”, jossa lemmikki kimpoilee pitkin asuntoa ja piehtaroi matoilla. Nosta lapset ja särkyvät esineet pois tieltä, maastoudu itse sohvan taakse.

VAROITUS 2: jos päästät koiran heti pesun jälkeen ulos, se todennäköisesti valitsee piehtaroimiseen pihan likaisimman kohdan.

HUOM! Jos operaatio tuntuu tuskastuttavalta, varaa aika Trimmis Pet Spasta, jätä likainen koira hyväntuulisille hoitajille ja nouda se tovin kuluttua puhtaana, hyväntuoksuisena ja kuivana!

Katso alta vinkkimme ja ohjeemme eri turkkityyppien hoitoon!

Tuotteet 1-21 / 335

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 335

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Liittyviä tuotteita

Back to top