Rajaa tuotteet

Muut turkinhoito- ja trimmaustuotteet

Siistit silmännurkat, kirkas katse ja raikkaat korvat eivät ole vain muotoseikka!

Vaikka pienet siistimistoimenpiteet kuuluvat näyttelykoiran säihkyvän ulkonäön ylläpitämiseen, on niillä myös suoranainen vaikutus yleiseen hyvinvointiin. Tämän vuoksi myös kotikoira hyötyy pienestä puunaamisesta!

Tee tämä päivittäin

Erityisesti pitkäkarvaisilla koirilla ryvettyneet silmännurkat saattavat aiheuttaa ärsytystä silmiin ja pahimmillaan tulehduksia. Rähmät ja lika on syytä poistaa siksi päivittäin!

  • Poista epäpuhtaudet hellävaraisella silmähuuhteella.
  • Vaaleaturkkisilla koirilla silmännurkat saattavat värjäytyä ikävän näköisiksi. Kirkasta kuonolaisesi katse poistamalla samalla tahrat!

Tee tämä viikoittain

Puhtaissa korvissa eivät bakteerit pesi, joten säännöllinen kurkkaus korviin on paikallaan! Jos koiran korvat töhnivät jatkuvasti, voi olla aiheellista piipahtaa eläinlääkärillä sekä luoda katsaus koiran ruokavalioon.

Erityisesti karkea- ja pitkäkarvaisilla koirilla korvan sisäosat on syytä pitää siistinä. Koiran turkista riippuen korvakarvat joko kammataan ja siistitään leikkaamalla tai nypitään.

Miten koiran korvat puhdistetaan? Tutustu videoon täältä.

Siisti, hoidettu ja puhdas koira on mukava ottaa kainaloon halittavaksi. Mikä tärkeintä, pienillä säännöllisillä toimenpiteillä ennaltaehkäiset ikäviä vaivoja! 

12 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

12 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top