Rajaa tuotteet

Koiran kylpytakki ja tassupyyhe

Koiralle kannattaa hankkia omat pyyhkeet jo ihan hygieniasyistä. Kun koiralla on käytössä omat tekstiilinsä, ovat ne helposti tunnistettavissa ja napattavissa nopeasti käyttöön aina tarvittaessa. Vältyt myös mahdollisesti epähuomiossa pyyhkäisemästä käsiäsi tai kasvojasi samaan pyyhkeeseen, jolla juuri äsken surullisenkuuluisa Joku on pyyhkinyt koiran kakkaisia tassuja tai takalistoa.

Ja miksei lemmikin omistaminen saisi myös näkyä, tai mikseivät lemmikin tavarat saisi olla katseenkestäviä? Kauniin värisen, sisustukseen sointuvan pyyhkeen ripustaa mielellään eteiseen tai kylpyhuoneeseen odottamaan kuratassuja. Väreillä on sitä paitsi meihin tunnetusti piristäviä vaikutuksia, ja miellyttävät värit saavat usein tympeätkin toimet tuntumaan oikeastaan ihan mukavilta.

Ehkäpä tärkein syy kuratassujen kuivaamiseen on kuitenkin koiran terveys. Muhiessaan turkissa lika, kosteus ja hiekka voivat aiheuttaa ikävää ihoärsytystä, ja tuuhea turkki on kosteana ja likaisena oiva kasvualusta ihotulehduksille eli tutummin hot spoteille.

Mikrokuitu mullistaa tassupyykin

Mikrokuitupyyhkeen eron tavalliseen pyyhkeeseen huomaa jo ensimmäisellä käyttökerralla: se imaisee käpälistä kuran sekunneissa, ja imukyky on aivan omaa luokkaansa! Kaiken hyvän lisäksi mikrokuidun ominaisuudet paranevat sitä mukaa, kun sitä pestään.

  • Mikrokuitukinnas pysyy vauhdikkaammassakin menossa mukana. Sujauta kinnas käteesi ja kuivaat kuraiset tassut niin sanotusti käden käänteessä! Kuivauskinnas ei karkaile kädestä ja sillä on helppo kuivata myös hankalammat paikat, kuten varpaanvälit.
  • Jos lemmikkisi ei malta pysyä turkin pyyhkeellä kuivaamisen aikana paikallaan – tai haluat vain säästää aikaa ja vaivaa – suosittelemme kokeilemaan kylpytakkia. Kietaisemalla kuonokaverisi mikrokuidusta valmistettuun kylpytakkiin varmistat, että pesun jälkeisen hepulin iskiessä vesiroiskeita ei kuitenkaan ole joka paikassa. Turkki todellakin kuivaa, mutta koiralle ei pääse tulemaan kylmä.

VINKKI: Pesemällä myös lemmikin käytössä olevat tekstiilit säännöllisesti takaat niille pitkän käyttöiän ja minimoit mahdolliset hygieniahaitat. Pitkään likaisina lojuneiden ja tunkkaisten pyyhkeiden pesua varten suosittelemme tutustumaan Simple Solution -puhdistusaineisiin.

11 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

11 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top