Rajaa tuotteet

Koiran trimmaussakset ja trimmausveitsi

Ei päätä, ei häntää?

Jos nämä kaksi puolta eivät enää erotu toisistaan, on viimeinen hetki tarttua harjoihin ja saksiin! Takkuinen, likainen ja kuollut karva hautoo ihoa ja voi muodostua jopa hyvinvointiongelmaksi. Kehon karvapeitteen huoltamisen lisäksi koiran naama-, korva- ja tassukarvat on syytä pitää kuosissa. Epähygieenisyys, rapa ja silmänurkan karvoihin paakkuuntunut rähmä voivat aiheuttaa jopa tulehduksia!

Hyvin hoidettu turkki on rodunomainen, säänkestävä ja hyväntuoksuinen!

Sakset, veitsi vai jotain muuta?

Oikeiden trimmausvälineiden valinta riippuu koirasi karvapeitteestä ja siitä, mikä on rodunomainen tapa huoltaa sitä.

  • Nypittävien rotujen turkkia ei tule ajaa koneella tai leikata sitä saksilla. Väärä käsittely heikentää karvapeitteen laatua. Joidenkin rotujen turkin nyppimisessä voi apuna käyttää siihen tarkoitukseen kehitettyjä trimmausveitsiä.
  • Pienten, varovaisuutta vaativien alueiden (kuten tassut ja korvat) siistimiseen on suositeltavaa käyttää pyöreäkärkisiä trimmaussaksia!
  • Pitkää ja silkkistä turkkia huolletaan hellävaraisilla pesuilla. Lisäksi takut tulee poistaa ja karvapeite harjata säännöllisesti! Videovinkit pitkän ja silkkisen turkin hoitoon löydät täältä.

Suosittelemme lämpimästi vierailemaan rohkeasti Dogroom-turkinhoitosalongeissa, joista saat vinkkejä koiran turkinhoitoon. Hellin, helpoin ja mukavin tapa on teetättää koiran trimmaus ammattilaisella ja ylläpitää trimmausten välillä turkkia itse! Sinä ja koirasi olette sydämellisesti tervetulleita Dogroomiin! Trimmaajat ovat paikalla sinua ja koiraasi varten.

Koirankarvaa joka paikassa? Katso videovinkkimme karvanlähtöajan hallintaan:

17 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

17 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top