Rajaa tuotteet

Treeniliivit ja palkkiotaskut

Tiesitkö, että treeniliivin tai palkkiotaskun puute, voi johtaa lemmikin väärien käytösten vahvistumiseen!

Yrität vimmatusti opettaa lemmikillesi katsekontaktia. Mielestäsi harjoitus kulkee hyvin. Aina kun koira katsahtaa sinua, kaivelet lenkkitakin taskussa olevan muovipussin pohjalta töhnäisiä nameja, kuten kouluttaja on opettanut. Palkitset koiran. Mitä enemmän harjoittelette sitä enemmän koira tuntuu kuitenkin katselevan taivaanrantaa. Onko karvakorvasi kertakaikkisen toivoton tapaus, vai mikä menee pieleen?

Mitä käytöstä todellisuudessa vahvistat?

Ennen kuin palkkio on tavoittanut koiran, se on ehtinyt jo kääntyä katselemaan ohikulkevia autoja, haukahtaa varikselle ja istahtaa alas. Vahvistamme juuri sitä käytöstä, jota koira on tekemässä sillä hetkellä, kun se saa palkkion suuhunsa. Olemme siis ehkä täysin tahattomasti palkinneet taivaanrannan katselemisesta ja koira on alkanut toistaa tätä kannattavaa käytöstä.

Varusteilla on väliä

Vääränlaiset varusteet saattavat siis vaikuttaa yllättävän paljon koulutusprosessin onnistumiseen. Jotta pystyisit palkitsemaan lemmikkisi nopeasti, täsmälleen sillä hetkellä, kun se katsahtaa sinua, on makupalojen oltava näppärästi saatavillasi.

  • Koulutustasku on henkilökuntamme suosikki! Se on erityisen monikäyttöinen ja soveltuu niin treenikentille kuin peruslenkkeilyynkin. Suuret taskunsuut on suunniteltu nopeaa palkitsemista varten. Takana on ns. ”kengurutasku”, johon on helppo sujauttaa palkkiolelu.
  • Treeniliivi suojaa vaatteita ja kestää kovaa kulutusta. Materiaali hylkii likaa ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Sisätaskut voi irrottaa ja pestä erikseen.

Lue täältä menestyksellisen kouluttamisen viisi avainta ja tutustu koulutustuotevalikoimaamme!

13 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

13 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top