Rajaa tuotteet

Lintujen hyvinvointi ja hoito

Huolehdi siipiveikkosi lajityypillisistä tarpeista!

Linnut ovat älykkäitä ja sosiaalisiakin lemmikkejä. Jotkut kiintyvät voimakkaasti lajitoveriinsa, toiset omistajaansa. Voidakseen hyvin, linnut tarvitsevat oikeanlaista hoitoa sekä mahdollisuuksia käyttäytyä lajille ja yksilölle ominaisella tavalla. Eri lemmikkilintujen tarpeissa ja käyttäytymisessä on suuria eroja.

  • Monilla lemmikkilinnuilla on voimakas nokka, ja ne kaipaavat lajityypillistä virikettä, jossa ne voivat sitä käyttää. Erilaiset nokkakivet soveltuvat mainiosti piristämään joidenkin lintujen elämää!
  • Simpukankuorihiekka saattaa tukea luuston terveyttä ja parantaa ruoansulatusta sekä edistää höyhenten kasvua. Sen tarjoaminen kohentaa suoranokkaisten siivekkäiden yleisvointia. Tarjoa hiekkaa kuitenkin vain vähän kerrallaan ja säännöstellysti.
  • Muistathan huolehtia, että lemmikkilintusi saa riittävästi kalsiumia, jotta sen luusto pysyy terveenä ja sulkien rakenteet vahvoina!  

Virikkeiden puute voi aiheuttaa eläimelle pitkäkestoista stressiä ja häiriökäytöksiä. Oikeanlaiseen häkkiin, elinympäristöön ja leluihin panostaminen parantaa linnun elämää! Lintuja voi, ja myös kannattaa kouluttaa palkitsemiseen perustuvin menetelmin! 

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Back to top