MeatLove

Meatlove tekee koulutusherkut ihan eri tavalla! Saksalainen Meatlove valmistaa tuotteita, joissa käytetty liha on käsittelemätöntä ja tuoretta, ja mitään kemiallisia lisäaineita ei käytetä. Yksi proteiininlähde, ei muuta Meatlove-valmistajan MEAT & trEAT -koulutusmakkarat tehdään vain lihasta ja sisäelimistä – käytännössä sydämestä – ja niihin lisätään vain aavistus suolaa. Niiden proteiinipitoisuus on siis suuri ja allergisoivia ’täyteaineita’ ei käytetä... Näytä lisää

Meatlove tekee koulutusherkut ihan eri tavalla!

Saksalainen Meatlove valmistaa tuotteita, joissa käytetty liha on käsittelemätöntä ja tuoretta, ja mitään kemiallisia lisäaineita ei käytetä.

Yksi proteiininlähde, ei muuta

Meatlove-valmistajan MEAT & trEAT -koulutusmakkarat tehdään vain lihasta ja sisäelimistä – käytännössä sydämestä – ja niihin lisätään vain aavistus suolaa. Niiden proteiinipitoisuus on siis suuri ja allergisoivia ’täyteaineita’ ei käytetä lainkaan. Tuotteisiin käytetään runsaasti ns. lihaslihaa, jonka ravintoarvo on hyvä. Myös mukana oleva pieni rasvamäärä on peräisin samasta eläinlajista.

Raaka-aineena vain käsittelemätöntä lihaa

Moni eläinruokateollisuuden käyttämä lihatuote on valmiiksi käsitelty esim. säilyvyyden parantamiseksi, mutta Meatlove ostaa raaka-aineensa suoraan teurastamoilta. Sen tuotteissa ei siis ole esim. esikypsennettyjä tai kuivattuja ainesosia, kemiallisesti käsitellystä materiaalista puhumattakaan. Liha ei myöskään ole peräisin geneettisesti manipuloiduista eläinkannoista.

Merkillisen muotoinen nami

Muhkea 200 gramman makkara ei heti hahmotu koulutusnamiksi, mutta MEAT & trEAT -makkarat ovat juuri sitä. Niiden kiinteä ja vain vähän vettä sisältävä koostumus tekee juuri sopivien namipalojen leikkaamisen helpoksi. Ja yhdestä eläimestä peräisin oleva proteiini auttaa valitsemaan herkällekin koiralle tuotteen, josta ei tule yliherkkyysoireita.

Kätevä kerta-annos treeniin tai näyttelyyn on 40 gramman pikkunakki, josta on helppo leikata tai taittaa sopivia kannustuspaloja koiralle.

Lajittele
5 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Lemmikin elämäntapa
Koiran koko
Kotimainen
Maku
Lemmikkilaji
Makupalan tyyppi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Vapaa haku
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
5 tuotetta
2019-03-10
4,99
4,99
 • Löytyy varastosta
 • 2019-03-10
  5,29
  5,29
 • Löytyy varastosta
 • 2019-03-10
  4,99
  4,99
 • Loppu varastosta
 • 2019-03-10
  4,99
  4,99
 • Loppu varastosta
 • 2019-03-10
  5,29
  5,29
 • Loppu varastosta
 •