Numaxes

Häiritsevän haukkumisen hillitsemiseen. Numaxes on erikoistunut koiran funktionaalisiin kaulapantoihin. Suihkauksella haukkumisääneen regoivat pannat ovat usein käytettyjä, suihkeaineena joko tuoksuton vesi tai sitronella. Haukunestopanta saattaa järkyttää herkkiä koiria, ja jos haukkuminen on todellinen ongelma, kannattaa ottaa yhteys useilla paikkakunnilla palveleviin ongelmakäytökseenkin erikoistuneisiin kouluttajimme. Myönteisten käyttäytymismallien opetteleminen ei-toivottujen... Näytä lisää

Häiritsevän haukkumisen hillitsemiseen.

Numaxes on erikoistunut koiran funktionaalisiin kaulapantoihin. Suihkauksella haukkumisääneen regoivat pannat ovat usein käytettyjä, suihkeaineena joko tuoksuton vesi tai sitronella.

Haukunestopanta saattaa järkyttää herkkiä koiria, ja jos haukkuminen on todellinen ongelma, kannattaa ottaa yhteys useilla paikkakunnilla palveleviin ongelmakäytökseenkin erikoistuneisiin kouluttajimme. Myönteisten käyttäytymismallien opetteleminen ei-toivottujen tilalle on pitkän päälle tehokkain tapa ratkaista ongelmia.

Ei löytynyt tuotteita.