Opas koiranpennulle

Opas koiranpennulle

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin koiranpentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Koiravakuutus koiranpennulle

Elämässä sattuu ja tapahtuu – etenkin pienille tehotassuille. Usein juuri pentuvuosi on erityisen tapaturma-altista aikaa. Koira voi myös parhaasta mahdollisesta perushoidosta huolimatta äkillisesti sairastua.

Siksi koiralle kannattaakin ottaa vakuutus jo hyvissä ajoin pennun varhaisviikkoina ja tarjota lemmikille yllättävissä tilanteissa parasta mahdollista hoitoa.

Yksilöllisesti räätälöityä vakuutusturvaa

Vakuutusyhtiö Pohjantähdessä vakuutus tehdään sinun koiranpentusi tarpeet huomioiden. Kattava ja monipuolinen lemmikkivakuutus on juuri sellainen kuin itse päätät:

  • valitset omavastuun itse
  • valitset vakuutusmäärän itse.

Omavastuu vähennetään sekä tapaturman että sairauden osalta vain kerran vakuutuskauden aikana. Lemmikkivakuutuksen voit laajentaa myös koskemaan matkustamista kaikkialla maailmassa. Koiranpentusi aiheuttamat vahingot ulkopuolisille katat eläimenomistajan vastuuvakuutuksella. Sinä siis päätät itse, mitä vakuutukseltasi haluat.

Tiesithän, että voit hankkia Pohjantähden kattavan koiravakuutuksen kaikista Musti ja Mirri Oy:n myymälöistä etuhintaan! Tarjoamme Lemmikkiturva-vakuutuksen myymälöistämme 10 % alennuksella ensimmäisestä vakuutuskaudesta!

Kenelle lemmikkivakuutuksen voi ottaa? Onko Pohjantähdellä suorakorvauspalvelua? Entä kuinka suuri on vakuutuskauden korvausmäärä? Lue täältä vastaukset.