Oster

Ammattilaistason trimmauskoneet ja laadukkaat terät jaksavat kovaa työskentelyä ja haasteellisiakin turkkeja. Oster on ammattitrimmajien suosima merkki, joka tunnetaan työvarmuudestaan ja erinomaisesti leikkaavista teristään. Ladattava kone käy vaativaankin viimeistelyyn, mutta varsinaiseen koko koiran ajeluun suositellaan johdollista trimmeriä. Terien valinnassa saat apua myymälässä ja trimmaajalta. Nyrkkisääntö on se, että mitä suurempi numero terässä on, sitä lyhyemmäksi... Näytä lisää

Ammattilaistason trimmauskoneet ja laadukkaat terät jaksavat kovaa työskentelyä ja haasteellisiakin turkkeja.

Oster on ammattitrimmajien suosima merkki, joka tunnetaan työvarmuudestaan ja erinomaisesti leikkaavista teristään. Ladattava kone käy vaativaankin viimeistelyyn, mutta varsinaiseen koko koiran ajeluun suositellaan johdollista trimmeriä.

Terien valinnassa saat apua myymälässä ja trimmaajalta. Nyrkkisääntö on se, että mitä suurempi numero terässä on, sitä lyhyemmäksi se leikkaa karvan. Esimerkiksi yleisesti käytetty numero 5 leikkaa turkin noin puolen sentin mittaiseksi. Jos ajat myötäkarvaan, karva jää noin puolet pidemmäksi kuin vastakarvaan ajaessa.

2018-02-24
7,99
7,99
  • Löytyy varastosta
  •