Trimmis Pet Spa - koiran kynsien leikkaus ja trimmaus yhdellä kertaa

 

 

Trimmis Pet Spa - kynsienleikkuut ja turkinhoitopalvelut kaikille koirille

Tiesitkö, että huollettu karvapeite ja hoidetut tassut ovat säänkestävät ja auttavat koiraasi nauttimaan elämästään – kaikissa olosuhteissa.

Trimmis pesee ja siistii parhaan kaverisi hellästi ja huolella. Olemme tunnettuja lempeästä ja lemmikkisi yksilönä huomioivasta käsittelystä. Kohtelemme koiraasi arvokkaasti ja pyrimme aina siihen, että kokemus on lemmikillesi iloinen!

Jokainen koira on meille sydämellisesti tervetullut. Hoidamme asiantuntemuksella myös erityiskohtelua vaativat asiakkaat, kuten kääpiö- ja jättirodut, pentukoirat sekä erityisvilkkaat tai ujot lemmikit.

Palvelut

Pesut

Kaikki koirat tarvitsevat joskus pesua. Turkkiin kerrostuu ajan kanssa talia, pölyä ja likaa, jotka estävät ihon hengittämisen ja saavat karvapeitteen näyttämään samealta. Likainen turkki saattaa myös vaurioitua ja katkeilla, kun sitä harjataan.

Pesussa lähtevät myös jo irronneet ja juuri irtoamaisillaan olevat karvat, jotka ilman pesukäsittelyä joko karisevat kodin pinnoille tai muodostavat kiristäviä takkuja. Koiran kotipesussa kannattaa olla tarkkana, ettei iholle jää käsittelyaineita tai kosteutta hautumaan ja ärsyttämään ihoa. Ammattilaisella on käytössään erikoispesuvälineet ja - föönit, joilla karvapeite saadaan ihoa myöten puhtaaksi ja ilmavaksi.

Turkin muotoilu

Turkkia voidaan leikata, ohentaa ja muuten muotoilla monesta eri syystä. Tavoitteena voi olla esim. rodunomainen ulkomuoto, koiran olon keventäminen, ilmeen piristäminen tai vaikka vain helppohoitoisuus. Trimmiksessä turkin muotoiluun sisältyvät aina myös huolellinen pesu, föönaus, harjaus ja kampaus.  

Nyppimiskäsittelyt

Kun karkeakarvaisen koiran turkki hoidetaan oikein jaksotetulla nyppimisellä, ei karvaa juurikaan varise kodin pinnoille. Turkin uudistamiseen tarvitaan trimmaajan apua, jotta lemmikki voisi hyvin ja näyttäisi rodunomaiselta. Kuollut karva nypitään pois, jolloin saadaan tilaa uudelle karvalle ja estetään vanhaa ”tukkimasta” ihoa. Kasvunsa lopettanut, kypsä karva irtoaa helposti – nyppiminen ei satuta koiraa, kun ajankohta valitaan oikein. Koulutettu ammattilainen osaa arvioida, koska on oikea hetki trimmaukselle.

Kynsien leikkaus ja tassuhoidot

Kynnet on tärkeää pitää riittävän lyhyinä. Tämä ei ole pelkästään ulkonäköön liittyvä tarve: liian pitkät kynnet vaikuttavat koiran askellukseen ja voivat jopa vääntää varpaita virheasentoihin. Trimmiksessä kynnet leikataan hellästi sopivaan pituuteen ja niistä hiotaan pois terävät reunat. Neuvomme mielellämme oikeat otteet myös kynsien kotihoitoon!

Pentujen trimmaus ja totuttaminen

Pennun turkin ja kynsien käsittely saattaa jännittää sekä pientä tulokasta että sen tuoretta omistajaa. Hyvät kynsien- ja turkinhoitotavat kannattaa opetella jo pentuna, sillä koira omaksuu silloin uusia asioita erityisen tehokkaasti. Trimmis Pet Span varmakätiset ammattilaiset totuttavat pentusi käsittelyyn rauhallisesti ja lempeästi. Saat kotiinviemisinä myös arvokkaita neuvoja!

Yhteystiedot

Trimmis-salongit sijaitsevat Musti ja Mirri-myymälöiden yhteydessä. Pääset tutustumaan salonkien palveluvalikoimaan ja hintoihin kätevästi ajanvarauksessa.

Trimmiksen asiakaspalvelu palvelee kaikissa varauksiin ja tiedusteluihin liittyvissä asioissa numerossa 0800 411 255 ja sähköpostilla asiakaspalvelu@trimmis.fi

Tällä hetkellä Trimmis Pet Spa -salongit palvelevat seuraavien Musti ja Mirri myymälöiden yhteydessä:

Espoo Suomenoja
Helsinki Stockmann
Jyväskylä, Seppälä
Kuopio, Kolmisoppi
Pori Itäkeskus
Porvoo
Rovaniemi
Tampere Kaleva
Turku Kupittaa
Vantaa Tammisto

Avoimet työpaikat

Toimintamme laajentuessa etsimme trimmaajia seuraavasti:

  • 2 trimmaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen PK-seudulle

  • Trimmaajayrittäjiä Oulussa ja Rovaniemellä sijaitseviin salonkeihin

  • Lisäksi kartoitamme yrittäjää Lahteen avattavaan salonkiin

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemus https://www.mustijamirri.fi/yritys/avoimet_tyopaikat
Lisätiedot ja tiedustelut: Business Development Manager, Hanna Sieppi, p. 040 515 9494, hanna.sieppi@mustijamirri.fi

Palaute

Haluamme tietää, kuinka mielestäsi onnistuimme ja miten voisimme muokata palveluitamme, jotta sinä ja koirasi olisitte niihin erityisen tyytyväisiä. Kerro palautteesi tai kehitysehdotuksesi suoraan sinua palvelleen toimipisteen henkilökunnalle tai asiakaspalveluumme (sähköposti: asiakaspalvelu@trimmis.fi, puh. 0800 411 255). Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta!

Back to top