Onko sinulla visio ensiluokkaisesta eläinlääkäriasemasta?
Tule ja johda omaasi!

Tunnetko intohimoa alaasi kohtaan? Onko sinulla vahva näkemys siitä, minkälainen on nykyaikainen tapa johtaa eläinklinikkaa ja tarjota parasta asiakaspalvelua?

Mustista ja Mirristä on muodostunut nopeasti lemmikkialan luottokumppani ja alan kukoistavin myymäläketju Pohjoismaissa – me, jos joku, tunnemme menestymisen reseptin! Nyt haluamme sinut, eläinlääkäri, kanssamme luomaan uutta eläinklinikkaketjua. On aika astua esiin ja tarttua ojennettuun käpälään!

 

 

Mikä Vettris on?

Vettris on uusi, yrittäjävetoinen eläinklinikkaketju, joka toimii jo Ruotsissa 11 klinikan voimin. Vettris-klinikoilla panostetaan asiantuntemukseen, helppoon lähestyttävyyteen sekä mutkattomaan ja lämpimään asiakaskohtaamiseen. Eri puolille Suomea avattavat toimipisteet perustetaan Musti ja Mirri -myymälöiden yhteyteen, luontevasti yhteisen asiakaskunnan ulottuville. Muodostuvien täyden palvelun lemmikkikeskusten vetovoimaa lisäävät osaltaan Trimmis Pet Spa -turkinhoitosalongit.

Lemmikinomistajalle Vettris on elämänmittainen tuki ja turva. Klinikalta asiakas lemmikkeineen voi luottaa aina saavansa osaavaa ja kuuntelevaa palvelua.

 

Mitä Vettris tarjoaa yrittäjälle?

Vettris-franchising-yrittäjänä:

  • Omistat klinikkasi itse ja rekrytoit työtovereiksesi mieleisesi dream teamin.

  • Saat keskittyä intohimoosi eläinten terveyden asiantuntijana.

  • Saat käyttöösi osaamisemme mm. asiakashankinnasta, markkinoinnista sekä talous- ja henkilöstöhallinnasta.

  • Pääset klinikkasi kanssa sijoittumaan sinne, missä lemmikit omistajineen muutenkin liikkuvat: Musti ja Mirri -myymälöiden yhteyteen hyville liikepaikoille.

Millainen Vettris-klinikka on?

 

Millainen Vettris-klinikka on?

Jokaisella klinikalla työskentelee 2–4 eläinlääkäriä sekä 3–5 hoitajaa. Klinkat ovat avoinna 5–7 päivänä viikossa, eikä niissä ole yöpäivystystä. Varustelutasoltaan, tiloiltaan ja laitteistoiltaan Vettris-klinikat ovat moderneja. Lemmikkien perusterveydenhoidon lisäksi Vettris-klinikkasi voi erikoistua sinulle tärkeään eläinlääketieteen osa-alueeseen.

Asiakkaalle Vettris tarjoaa turvallisen ja luotettavan hoitosuhteen, erityistä asiantuntemusta jokaisen lemmikin yksilölliseen hoitoon sekä viihtyisät ja rauhalliset tilat. Kaikessa suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota lemmikkien hyvinvointiin.

 

Mikä on Vettriksen tavoite?

Vettris haluaa tarjota yrittäjälle sekä klinikan työntekijöille kiinnostavan, taloudellisesti kannattavan ja etenevän urapolun, jolle Mustin ja Mirrin tarjoaa vahvan taustatuen. Lisäksi tukemassa on myös tiivis kollegaverkosto. Oman Vettris-klinikkasi johtajana sinulla on aitiopaikka eläinlääkäripalveluiden kehittämiseen Suomessa.

Lemmikinomistajalle Vettris tarjoaa lemmikin perusteellisen ja asiantuntevan hoidon sekä ymmärtävän palvelukokemuksen.

Mikä on Vettriksen tavoite?

 

Oletko etsimämme eläinlääkäri?

Haluamme, että meille tärkeät Vettris-klinikat pääsevät osaaviin ja varmoihin käsiin. Toivomme eläinlääkäreiltämme:

  • Vähintään kolmen vuoden kokemusta eläinlääkärin työstä

  • Kykyä luoda lämpöä ja turvallisuudentunnetta asiakaskohtaamisiin myös kiireen keskellä

  • Oivalluksen siitä, että rehellinen ja kokonaisvaltainen asiakkaan tarpeiden huomioiminen on menestyksen avain

  • Halua kehittyä ammatillisesti ja johtaa tehokkaasti, mutta lempeästi henkilöstöä.

 

Mitä seuraavaksi?

Ota meihin yhteyttä! Vastaamme kysymyksiisi, kuuntelemme ja kerromme lisää. Nyt on aikasi painaa oma käpälänjälki suomalaiseen lemmikkimaailmaan.

 

Anna Hellerstedt
Director Services and Business Development
Musti Group
tel. +358 50 433 08 43
anna.hellerstedt@mustijamirri.fi

Hanna Sieppi
Business Development Manager
Musti Group
tel. +358 40 515 9494
hanna.sieppi@mustijamirri.fi

 

Vettris

Back to top