Pet Corrector

Kuvittele tilanne, jossa koirasi tekee jotain vaarallista. Komentosi kaikuvat kuuroille korville: lemmikki on niin innoissaan, että viisveisaa puuttumisyrityksistäsi. Haluaisit ratkaista ongelman positiivisen vahvistamisen keinoin, mutta tilanteen riskit vaativat toiminnan välitöntä keskeyttämistä. Pet Corrector -paineilmasuihkeen avulla pääset kiilautumaan koiran ja sen mielihalujen väliin olosuhteissa, jossa keinot ovat muuten vähissä. Suihkeella on menestyksekkäästi ratkottu... Näytä lisää

Kuvittele tilanne, jossa koirasi tekee jotain vaarallista. Komentosi kaikuvat kuuroille korville: lemmikki on niin innoissaan, että viisveisaa puuttumisyrityksistäsi. Haluaisit ratkaista ongelman positiivisen vahvistamisen keinoin, mutta tilanteen riskit vaativat toiminnan välitöntä keskeyttämistä.

Pet Corrector -paineilmasuihkeen avulla pääset kiilautumaan koiran ja sen mielihalujen väliin olosuhteissa, jossa keinot ovat muuten vähissä. Suihkeella on menestyksekkäästi ratkottu mm. seuraavia ongelmia:

 • Kiellettyjen kohteiden kuten ajoneuvojen tai perheen muiden lemmikkien jahtaaminen
 • Perheen lapsia tai vanhuksia vasten hyppiminen
 • Hampaita vahingoittava autohäkin kalterien puremien tai kivien kanniskelu
 • Vaarallinen ryntäily esim. portaissa.

Pet Correctorin napakka suhahdus hämmentää koiraa, jolloin se lopettaa häiritsevän toimintansa välittömästi. Kun ystäväsi ”palaa taajuuksille”, voit jälleen antaa sille perille meneviä käskyjä ja pääset palkitsemaan sen oikeasta käytöksestä.

HUOM! Pitkäjänteiseen ongelmakäyttäytymisen pois kouluttamiseen on suositeltavaa hakea apua – Pet Corrector on tarkoitettu vain ensiavuksi tilanteisiin, joissa koiran toiminta tarvitsee kiireellistä puuttumista. Ammattiinsa koulutetut eläintenkouluttajat löytyvät keskitetysti Suomen Eläintenkouluttajat Ry:n internetsivustolta.

Lajittele
2 tuotetta
Hinta
- EUR
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
2 tuotetta
2018-02-24
12,99
12,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-24
  9,99
  9,99
 • Löytyy varastosta
 •