Rajaa tuotteet

Piccolo

Asuuko teillä tiukka, karvainen laadunvalvoja, jolla on taipumus nyrpistellä kuonoaan ruokakupin äärellä? Piccolo-täysravinnoissa on huomioitu erityisesti pienten koirien ravitsemustarpeet ja niiden taipumus nirsoiluun. Laadukkaat ja luonnolliset raaka-aineet yhdistettynä korkeaan lihapitoisuuteen tekevät ruoasta erityisen ravitsevan ja maistuvan, myös valikoivimpienkin herkkukuonojen mielestä! Lisäksi ruoassa on

  • hypoallergeeniset raaka-aineet
  • 70% –75% korkealaatuista lihaa
  • vitamiinipitoisia kasviksia ja yrttejä
  • hitaasti energiaa vapauttavaa bataattia
  • optimaalinen pitoisuus tärkeää sinkkiä, joka hellii kokonaisvaltaisesti koirasi hyvinvointia, esim. vastustuskykyä, tassuja, ihoa ja turkkia
  • ei lisättyjä väri- tai makuaineita
  • luonnolliset säilöntäaineet
  • vatsaa helliviä prebiootteja ja hyvin sulava koostumus
  • viljaton koostumus
  • pieneen suuhun sopiva nappulakoko

Piccolo-sarjan täysravinnoista löytyy vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja eri ikäisille koirille. Chicken&Duck ja Salmon&Venison -ruoat käyvät aikuisille koirille, mutta niiden ravintoainepitoisuudet täyttävät myös pennun ruokinnalliset vaatimukset. Lisäksi sarjasta löytyy ylipainoisille ja ikääntyville koirille soveltuva ruoka, Light/Senior.

Kaikki huolella suunnitellut Piccolo-täysravinnot hellivät kokonaisvaltaisesti pienen ystäväsi hyvinvointia – aina massusta tassuun, ihoon ja tuuheaan turkkiin.

Koiran nirsoilu

Kun parhaalle ystävälle ei ruoka maistu, on huoli luonnollisesti suuri. Et tosin paini tämän ongelman kanssa yksin, sillä se on yleinen päänvaiva, erityisesti pienten koirien omistajien keskuudessa.

Toivottavasti huoltasi helpottaa tieto, että nirsoilua aiheuttavat syyt ovat usein hyvänlaatuisia: koiralle saatetaan antaa ruokaa liikaa ja liian usein tai jokin ruoan ainesosa ei sovi koiralle, joka viisaana eläimenä ymmärtää olla syömättä sitä. Myös ruuan laatuun on hyvä kiinnittää huomiota. Laadukas ruoka nimittäin hellii koiran hyvinvointia monipuolisesti ja maittaa paremmin tiukallekin laadunvalvojalle.

Joskus nirsoilun taustalta saattaa löytyä terveydellinen syy, kuten puutostila, sairaus tai huonot hampaat. Tällöin jo koiran yleisvoinnissakin saattaa näkyä huolestuttavia merkkejä. Voimakkaan tai äkillisesti alkaneen nirsoilun syytä onkin hyvä käydä selvittämässä eläinlääkärin vastaanotolla, jotta koirasi olo saadaan kohenemaan mahdollisimman pian.

Koska taipumus nirsoiluun ja ylipainoisuus esiintyvät usein yhtä aikaa, voit kurkata ohjeita painonhallintaan täältä!

3 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

3 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Back to top