Rajaa tuotteet

Akvaario

Hyvin hoidettu akvaario on upea sisutuselementti, mutta ennen kaikkea kiinnostava kurkistus vedenalaiseen elämään. Mitä enemmän kaloja tutkitaan, sitä mielenkiintoisempia asioita opitaan niiden käyttäytymisestä ja elintavoista. Erilaisilla kalalajeilla on täysin omat tarpeensa elinympäristön ja ravinnon suhteen. Perehdy aina tarkasti lajin erityispiirteisiin.

 • Oikeanlainen akvaario on mitoitettu asukkaittensa mukaan ja se on sijoitettu rauhalliseen ja hämärään paikkaan. Sen tärkeimmät tekniset laitteet ovat valaisin, suodatin ja lämmitin.
 • Kaloille suotuisa ympäristö luodaan sopivilla kasveilla, kivillä, somisteilla ja oikein valitulla pohjamateriaalilla. Usein tumma pohjahiekka miellyttää kaloja.
 • Huomioithan, että eri kalalajit tarvitsevat happamuudeltaan ja kovuudeltaan erilaista vettä. Veden sopivuutta tulee tarkkailla säännöllisesti, jotta akvaariossa elävät kalat voivat hyvin.

 

Tietoa akvaarion ja kalojen hoidosta on suositeltavaa kartuttaa monipuolisesti. Kun akvaario perustetaan ja sitä ylläpidetään tiedon avulla, sen asukkaat voivat hyvin ja tarjoavat sinulle ainutlaatuista tietoa vedenalaisesta elämästä!

Valikoimastamme löydät kalojen ruokaa, akvaarion hoitotarvikkeita sekä kauniita somisteita akvaarioosi

Tuotteet 1-21 / 157

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-21 / 157

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Liittyviä tuotteita

Back to top