Koiranpäivä 24.4.2016


Valtakunnallista Koiranpäivää juhlitaan vuosittain 24.4. Vuonna 2016 Koiranpäivän teemana on "Lapsi ja koira".

Kennelliiton tavoitteena on tehdä Koiranpäivä tunnetuksi ja saada se virallisesti almanakkaan.

Koiranpäivällä Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.

Koiranpäivää vietettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2007. Kennelliiton tulevaisuustoimikunta mietti tuolloin koiran asemaa yhteiskunnassa ja suunnitteli keinoja, joilla koiran tuottamat hyvät asiat saataisiin kaikkien tietoon. Koiranpäivän viettämistä ehdotti toimikunnassa mukana ollut kunniajäsen Pertti Kuopila. Niin valtakunnallista Koiranpäivää alettiin viettää Pertin päivänä 24.4.

Katso koiranpäivän tapahtumia täältä.

24.11.2015 Porin Itäkeskuksen Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Mikkolaan


Itäkeskuksen Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Mikkolan Prisman yhteyteen osoitteeseen Itäkeskuksenkaari 6. Nykyinen myymälä on viimeistä päivää auki lauantaina 28.11. ja uusi avataan torstaina 3.12. Avajaisviikolla 4.12. klo 14–16 homekoiria kouluttanut Keijo Kodis kertoo koiran hajuaistin hyödyntämisestä. 5.12. klo 12–14 esitellään pelastuskoiratoimintaa. – Paikalla on Satakunnan Pelastuskoirat ry. Tämä on hyvä tilaisuus pelastuskoiratoiminnasta kiinnostuneille tulla tutustumaan harrastajiin ja lajiin, myymäläpäällikkö
Minna Eklund kertoo.

Myymälä tarjoaa ketjun laajan perusvalikoiman. Mikäli valikoimaan kuuluvaa tuotetta ei löydy hyllystä, se voidaan tilata veloituksetta myymälään ja tuotteen saapumisesta ilmoitetaan asiakkaalle.

Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin Musti ja Mirri -myymälöihin. Koiran kanssa voi myymälässä asioida esimerkiksi silloin, kun halutaan sovittaa vaatteita, valjaita tai pantoja oikean koon löytämiseksi. – Koira-asiakkaamme saavat kulkea itäkeskuksenkaaren pääsisäänkäynnin puolelta, Minna Eklund neuvoo. Myymälä tarjoaa myös erilaisia palveluita: lemmikkivaaka on asiakkaiden käytettävissä ja lemmikkien kynsiä leikataan ajanvarauksella.

Puhelinnumerot ja sähköpostisosoite säilyvät ennallaan.

Myymälän yhteystiedot
Itäkeskuksenkaari 6
28130 Pori
P. 044 769 0002
itakeskus.pori@mustijamirri.fi
avoinna: ma–pe 10–20, la 9–18, su 12–16
13. ja 20.12. 12–16

Lisätietoja

Musti ja Mirri Oy
Aluemyyntipäällikkö Hanna Erkamaa
P. 0400 273 362
hanna.erkamaa@mustijamirri.fi
www.mustijamirri.fi

16.9.2015 Musti ja Mirri avaa myymälän Helsingin keskustan Stockmannille marraskuussa
 

Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikeketju Musti ja Mirri avaa marraskuussa myymälän Helsingin keskustan Stockmannille. Uuden Mustin ja Mirrin myötä Stockmannin asiakkaiden palvelut paranevat entisestään – yhdellä ostosreissulla voi hoitaa myös lemmikin tarvike- ja ruokaostokset sekä trimmauksen.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ostosmahdollisuuden. Uudessa myymälässämme on tarjolla myös lemmikkien turkinhoitopalvelu: Dogroom-salonki, jollaista ei muista Helsingin keskusta-alueen Musti ja Mirri -myymälöistä löydy, ja jollaista ei ole aiemmin ollut Stockmannin palveluvalikoimassa. Tuotevalikoimakin on myymälässä laaja ja sen lisäksi kaikkia verkkokaupassamme myytäviä tuotteita on mahdollista tilata myymälään", Mustin ja Mirrin ketjujohtaja Juhana Lamberg kommentoi.

Uusi myymälä avautuu marraskuussa Stockmannin -1-kerrokseen nykyisen kukka- ja puutarhaosaston tiloihin.

Stockmann toteuttaa strategiaansa keskittymällä entistä vahvemmin muotiin, kosmetiikkaan, ruokaan ja kodin tuotteisiin. Omaa tarjontaa täydennetään houkuttelevilla vuokralaisten tuotteilla ja palveluilla erinomaisen asiakaskokemuksen takaamiseksi.

"Toivotamme Suomen ja Pohjoismaiden suurimman lemmikkieläintarvikeketjun lämpimästi tervetulleeksi lippulaivatavarataloomme. Musti ja Mirri -myymälä varmistaa sen, että lemmikkieläinten omistajille on jatkossa tarjolla aikaisempaa laajempi tuotevalikoima tavaratalossamme", kertoo Stockmannin Real Estate -yksikön kaupallisten toimintojen johtaja Seppo Oksanen.

Lisätietoja:

Juhana Lamberg
Ketjujohtaja
Musti ja Mirri
+358 50 555 5989

Anna Bjarland
Head of external communications
Stockmann
+358 50 389 0032


17.9.2015 Uusi Musti ja Mirri -myymälä avataan Lempäälän Ideaparkkiin
 

Lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri avaa uuden myymälän Lempäälän Ideaparkkiin torstaina 17.9.2015 klo 10. Myymälä on 109. Suomessa.

Lempäälän Musti ja Mirri tarjoaa laajan perustuotevalikoiman sekä ammattitaitoista asiakaspalvelua. – Mikäli valikoimaamme kuuluvaa tuotetta ei hyllystä löydy, se voidaan tilata veloituksetta myymälään ja tuotteen saapumisesta ilmoitetaan asiakkaalle, myymäläpäällikkö Tanja Väänänen kertoo

Myymälä sijaitsee Ideaparkin eteläpäädyssä, Prismaa vastapäätä. Liikekaupungissa asioidessa asiakas pääsee samalla helposti hoitamaan ruoka- ja tarvikehankinnat lemmikille, joka toivotetaan myös tervetulleeksi Mustiin ja Mirriin. Koiran kanssa voi myymälässä asioida esimerkiksi silloin, kun halutaan sovittaa vaatteita, valjaita tai pantoja oikean koon löytämiseksi tai vaikka punnita koiran lemmikkivaa´alla. – Meille lemmikin kanssa voi kulkea eteläpäädyn sisäänkäynnistä, myymäläpäällikkö opastaa.

Avattava myymälä on kahdeksas Tampereen seudun Musti ja Mirri -myymälä. Muut myymälät sijaitsevat sekä Kangasalla, Nokialla, Valkeakoskella sekä Tampereella Kalevassa, Koivistonkylässä, Lielahdessa ja Linnainmaalla. Lempäälän Ideapark sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta.


Myymälän yhteystiedot 
Musti ja Mirri Lempäälä Ideapark

Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä
P. 044 469 0117
ideapark.lempaala@mustijamirri.fi
avoinna ma–pe 10–20, la 10–18 ja su 12–18

3.9.2015 Imatran Musti ja Mirri -myymälä muuttaa ja vaihtaa omistajaa
 

Imatran yrittäjävetoinen Musti ja Mirri -myymälä siirtyy ketjun omistukseen ja muuttaa samalla Imatran Prisman yhteyteen.

Avajaisia Karhumäenkadulla uudessa Prismakeskuksessa vietetään torstaina 3.9.2015 klo 9. Myymälän puhelinnumero ja sähköpostiosoite säilyvät ennallaan. Uudessa myymälässä on tilaa 142,50 m². Ostokset lemmikille saa hoidettua helposti samalla kertaa kauppakeskuksessa asioitaessa. Myymälä tarjoaa ketjun laajan perusvalikoiman ja valikoimasta voi tilata myös niitä tuotteita, mitä hyllystä ei heti löydy. Toimituksen saa veloituksetta myymälään.

Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin Musti ja Mirri -myymälöihin. – Meille lemmikin kanssa voi kulkea 6-tien puoleisesta sisäänkäynnistä, uusi myymäläpäällikkö Anne Karjalainen neuvoo. Koiran kanssa voi myymälässä asioida esimerkiksi silloin, kun halutaan sovittaa vaatteita, valjaita tai pantoja oikean koon löytämiseksi tai vaikka punnita lemmikin – Imatran myymälässä on asiakkaiden käytössä lemmikkivaaka. Myymälä tarjoaa myös haukkupannanvuokrausta ja tax free -palvelun.


Musti ja Mirri Imatra
Karhumäenkatu 1
55120 Imatra
P. 040 869 0025
imatra@mustijamirri.fi
avoinna: ma–pe 10–20, la 9–17, su 12–16
 


2.7.2015 Vantaan Vapaalan Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Helsingin Konalaan!


Vantaan Vapaalan Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Helsinkiin Konalaan osoitteeseen Hankasuontie 1. Avajaiset uudessa myymälässä ovat torstaina 2.7. ja Vapaalan myymälä palvelee lauantaihin 27.6. asti. Avajaisviikolla uudessa myymälässä nähdään mm. eri kissarotujen esittelyjä, jaetaan yllätyslahjoja sadalle ensimmäiselle asiakkaalle ja raakaruokintaneuvojalta pääsee kyselemään lemmikin raakaruokavaliosta.


Musti ja Mirri Helsinki Konala
Hankasuontie 1
00390 Helsinki
P. 044 769 0038
konala.helsinki@mustijamirri.fi
avoinna: ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–16 

13.6.2015 Kangasalan Musti ja Mirri -myymälä muuttaa!


Kangasalan Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Kangasalla osoitteeseen Mäkirinteentie 10. Avajaisia uudessa myymälässä vietetään lauantaina 13.6.2015. Mäkirinteentie 4:n Musti ja Mirri palvelee outlet-myymälänä kesäkuun 2015 loppuun.


Musti ja Mirri Kangasala
Mäkirinteentie 10

36220 Kangasala
P. 044 769 0076
kangasala@mustijamirri.fi
avoinna: ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–16

21.5.2015 Turun Itäharjun Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Ravattulaan


Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Itäharjulta Kalevantieltä Ravattulaan Turun Ohitustien ja Hämeen valtatien risteykseen Reivikadulle. Avajaisia vietetään torstaina 21.5.2015. Itäharju jatkaa outlet-myymälänä kesän 2015 ajan.

Myymälä sijaitsee Citymarketin yhteydessä. Lemmikin kanssa voi asioida kaikissa Musti ja Mirri -myymälöissä, Ravattulan myymälään voi kulkea lemmikin kanssa myymälää lähinnä olevasta ovesta.
Turussa Musti ja Mirri -myymälöitä on Ravattulan myymälän lisäksi kolme: Skanssin kauppakeskuksessa, Kupittaalla ja Länsikeskuksessa.

 

Musti ja Mirri Turku Ravattula
Reivikatu 5–7
20540 Turku
P. 044 769 0021
ravattula.turku@mustijamirri.fi
Avoinna ma–pe 10–19, la 10–15

7.5.2015 Uusi Musti ja Mirri -myymälä ja Dogroom-turkinhoitopiste avataan Tampereelle Kalevaan

 

Lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri avaa uuden myymälän sekä täysin uudenlaisen Dogroom-turkinhoitopalvelupisteen Kalevan kaupunginosaan Sammonkadulle torstaina 7.5.2015.

Trimmaus- ja turkinhoitopalvelu Dogroom avataan myymälän yhteyteen

Dogroomin valikoimiin kuuluvat kaikkien koirien trimmaukset, siistimiset ja pesut. Lemmikin voi tuoda myös esim. kynsien leikkuuseen tai tassuhoitoon. Palvelu on läpinäkyvää – asiakkaat pääsevät seuraamaan lasin takaa, kun koira-asiakkaita trimmataan. Dogroomin palveluista kertyy Mustin ja Mirrin kanta-asiakasbonusta. Ajanvarauksia otetaan vastaan puhelimitse ja myymälässä.

Kalevan Musti ja Mirri

 Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin Musti ja Mirri -myymälöihin. Koiran kanssa voi myymälässä asioida esimerkiksi silloin, kun halutaan sovittaa vaatteita, valjaita tai pantoja oikean koon löytämiseksi. Lemmikin voi myös jättää Dogroomiin pestäväksi tai trimmattavaksi esim. kauppakäynnin ajaksi.

 Avattava myymälä on Tampereen neljäs Musti ja Mirri -myymälä. Muut myymälät sijaitsevat Linnainmaalla, Lielahdessa ja Koivistonkylässä. Muut Dogroom-trimmauspisteet sijaitsevat Espoon Suomenojan, Porvoon, Turun Kupittaan ja Rovaniemen myymälöiden yhteydessä.

 

Musti ja Mirri Tampere Kaleva
Sammonkatu 80

33540 Tampere
P. 044 769 0060
kaleva.tampere@mustijamirri.fi
Avoinna ma–pe 10–20, la 10–18 ja su 12–17

Dogroom Kaleva
P. 044 7200 135

kaleva.tampere@dogroom.fi
Avoinna ma–pe 10–19, la 10–18

www.dogroom.fi

7.5.2015 Uusi Musti ja Mirri -myymälä avataan Lappeenrantaan kauppakeskus IsoKristiinaan


Lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri avaa uuden myymälän kauppakeskus IsoKristiinaan torstaina 7.5.2015, jolloin kauppakeskuksen ensimmäiset tilat avautuvat.

IsoKristiinan Musti ja Mirri tarjoaa ketjun laajan perustuotevalikoiman sekä ammattitaitoista asiakaspalvelua. – Kätevällä toimitusmyynnillä on mahdollisuus tilata laajasta valikoimastamme myös niitä tuotteita, mitä hyllystä ei heti löydy. Toimituksen saa veloituksetta myymäläämme, myymäläpäällikkö Hanna Vaittinen kertoo.

Myymälä sijaitsee liikekeskuksessa pohjakerroksessa. Kauppakeskuksessa asioidessa asiakas pääsee samalla helposti hoitamaan ruoka- ja tarvikehankinnat lemmikille, joka toivotetaan myös tervetulleeksi Mustiin ja Mirriin. Koiran kanssa voi myymälässä asioida esimerkiksi silloin, kun halutaan sovittaa vaatteita, valjaita tai pantoja oikean koon löytämiseksi.

 Avattava myymälä on Lappeenrannan kolmas Musti ja Mirri -myymälä. Muut myymälät sijaitsevat Myllymäessä ja Leirissä. IsoKristiinan kauppakeskus sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa kaupungintalon vieressä.

 

Musti ja Mirri Lappeenranta IsoKristiina
Kaivokatu 5
53100 Lappeenranta
P. 044 469 0116
isokristiina.lappeenranta@mustijamirri.fi
Myymälä on avoinna ma–pe 10–20, la 9–18 ja su 12–16

9.4.2015 Turkuun kauppakeskus Skanssiin avataan Musti ja Mirri -myymälä


Musti ja Mirri avaa uuden myymälän kauppakeskus Skanssiin torstaina 9.4.2015, tervetuloa avajaisiin!


Myymälä on 107. Suomessa. Skanssin Musti ja Mirri tarjoaa ketjun laajan perustuotevalikoiman sekä ammattitaitoista asiakaspalvelua. Kätevällä toimitusmyynnillä on mahdollisuus tilata laajasta valikoimastamme myös niitä tuotteita, mitä hyllystä ei heti löydy. Toimituksen saa veloituksetta myymälään.

Myymälä sijaitsee liikekeskuksessa itäsiivessä. Skanssin myymälään voi kulkea lemmikin kanssa itäkaaren puoleisesta sisäänkäynnistä, johon tulee myös lämpimästä parkkihallista hissit.


Musti ja Mirri Turku Skanssi
Skanssinkatu 10
Skanssin liikekeskus
20730 TURKU
puh. 044 469 0115
skanssi.turku(at)mustijamirri.fi
Avoinna: ma–pe 10–21, la 9–18, su 12–18


19.3.2015 Espoon Tapiolan Musti ja Mirri -myymälä muuttaa kauppakeskus Ainoaan


Tapiolan Musti ja Mirri -myymälä muuttaa Itätuulenkujalta Espoon kauppakeskus Ainoaan osoitteeseen Länsituulentie 12. Avajaisia uudessa myymälässä vietetään torstaina 19.3.2015 klo 10 alkaen. Tapiolan myymälä palvelee vanhassa osoitteessa 16.3. asti.
 
Musti ja Mirri -myymälä sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa 149 m² tiloissa. Myymälä tarjoaa ketjun perusvalikoiman ja toimitusmyynnillä on lisäksi mahdollisuus tilata laajasta valikoimasta myös niitä tuotteita, mitä hyllystä ei heti löydy. Toimituksen saa veloituksetta myymälään.
 
Kauppakeskus Ainoa sijaitsee yhdeksän kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kauppakeskukseen pääsee Kehä I:ltä, Länsiväylältä ja Merituulentieltä. Tapionaukion Tapiola Park -pysäköintilaitoksessa on runsaasti tilaa sekä ulkona että maan alla paikoitushallissa. Bussilla matka-aika Kampista on noin 10–20 min., Espoon keskuksesta noin 30 min. ja Leppävaarasta noin 10–15 min.
 
Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin Musti ja Mirri -myymälöihin. – Myymäläämme lemmikin kanssa voi kulkea kaikista ovista, myymäläpäällikkö Eeva-Anniina Lehtinen neuvoo. Koiran kanssa voi myymälässä asioida esimerkiksi silloin, kun halutaan sovittaa vaatteita, valjaita tai pantoja oikean koon löytämiseksi. 
 
 
Musti ja Mirri Espoo Tapiola
Länsituulentie 12
02100 ESPOO
P. 044 769 0063
tapiola.espoo@mustijamirri.fi
avoinna: ma-pe 10–20, la 9–17, su 12–16


15.1.2015 Tikkurilaan kauppakeskus Dixiin avataan Musti ja Mirri -myymälä

 
 Lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri avaa uuden myymälän Tikkurilaan toimisto- ja liikekeskus Dixiin torstaina 15.1.2015. Myymälä on 106. Suomessa. Tikkurilan Musti ja Mirri tarjoaa ketjun laajan perustuotevalikoiman sekä ammattitaitoista asiakaspalvelua.
– Kätevällä toimitusmyynnillä on mahdollisuus tilata laajasta valikoimastamme myös niitä tuotteita, mitä hyllystä ei heti löydy. Toimituksen saa veloituksetta myymäläämme, myymäläpäällikkö Janika Wiksten kertoo.

 
Toimisto- ja liikekeskus Dixi rakennetaan neljässä vaiheessa Tikkurilan juna-aseman yhteyteen. Liikekeskus valmistuu tavoitteen mukaan vuonna 2019. Keskuksessa on 12 kerrosta, liiketilat ovat 1.–3.- ja toimistotilat 4.–11. kerroksissa.
 
Myymälä sijaitsee liikekeskuksessa kolmannessa kerroksessa. Kauppakeskuksessa asioidessa asiakas pääsee samalla helposti hoitamaan ruoka- ja tarvikehankinnat lemmikille, joka toivotetaan myös tervetulleeksi Mustiin ja Mirriin. Koiran kanssa voi myymälässä asioida esimerkiksi silloin, kun halutaan sovittaa vaatteita, valjaita tai pantoja oikean koon löytämiseksi. Dixin myymälään voi kul-kea lemmikin kanssa kaikista ovista.
 
Vantaalla Musti ja Mirri -myymälöitä on Tikkurilan myymälän lisäksi neljä: Petikossa, Porttipuistossa, Tammistossa ja Vapaalassa. 
 
 
Musti ja Mirri Vantaa Tikkurila 
Ratatie 11
Dixin liikekeskus
00300 Vantaa
P. 044 469 0114
tikkurila.vantaa@mustijamirri.fi
Myymälä on avoinna ma–pe, 9–21, la 9–18 ja su 12–18


1.12.2014 Musti ja Mirri Groupin omistaja vaihtuu – jatkossa panostamme entistäkin enemmän palveluihin!

 

EQT Mid Market ostaa Musti ja Mirri Groupin. Uuden omistajan tavoitteena on tukea yhtiömme kasvua laajentamalla myymäläverkostoa Pohjoismaissa, kehittämällä verkkokauppaa ja edistämällä lemmikkipalveluiden tarjontaa.
 
EQT Mid Market -rahasto ostaa Musti ja Mirri Group Oy:n suomalaisen Vaaka Partners Oy:n hallinnoimilta rahastoilta. Nykyinen johto Mustissa ja Mirrissä jatkaa toiminnan kasvattamista ja kehittämistä tuttuun tapaan. Kotimaan myymäläverkoston toiminta jatkuu entisellään.
 
”EQT Mid Market uutena omistajana ja kumppanina luo edellytykset Mustin ja Mirrin seuraavalle kasvu- ja kehitysvaiheelle. EQT:n vahva osaajien verkosto ja laaja kokemus paikallisten vähittäiskauppakonseptien kansainvälistämisestä tarjoaa yhtiöllemme mahdollisuuden kehittyä markkinajohtajaksi koko Pohjoismaiden alueella”, sanoo Mika Sutinen, Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja.
 
”On hienoa päästä työskentelemään yhdessä ja tukemaan Mustin ja Mirrin kasvutavoitteita Pohjoismaissa. Yhtiö tarjoaa erinomaisia palveluita ja tuotteita ja uskomme yhtiön markkinaosuuden kasvavan. Lemmikkieläinten tuotteiden ja palveluiden markkinat ovat vahvassa kasvussa. Lemmikkien omistajat hakevat korkeampaa laatua ja parempaa palvelua, sillä lemmikkejä pidetään enenevässä määrin perheenjäseninä”, sanoo Ulf Mattsson, tuleva hallituksen puheenjohtaja ja EQT:n teollinen neuvonantaja.
Kaupan toteutuminen vaatii kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

EQT
EQT on Pohjois-Euroopan johtava pääomasijoitusyhtiö, jonka Pohjois- ja Itä-Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien portfolioyhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 25 miljardia euroa ja työntekijämäärä yli 500 000. 
 
Lisätietoja: www.eqt.fi
 
Musti ja Mirri 
Mika Sutinen, CEO
+358 (0) 400 600 999

Back to top