Strandbodarnas

Onnellisille talvitassuille! Talvikelit ovat kovaa aikaa polkuanturoille ja koko tassuille. Jatkuva likoaminen vedessä ja rännässä, ilkeässä tiesuolassa tarpominen ja samoilla aroilla tassuilla terävän hiekotussoran taklaaminen jättävät tassunpohjat huonoon kuntoon. Anturat kuivuvat ja halkeilevat ja kestävät seuraavalla lenkillä koettelemuksia entistäkin heikommin. Ja entäs ne kamalat lumipaakut, jotka tekevät kävelemisen kivuliaaksi ja koiran onnettomaksi! Strandbodarnas-tassusuihkeet... Näytä lisää

Onnellisille talvitassuille!

Talvikelit ovat kovaa aikaa polkuanturoille ja koko tassuille. Jatkuva likoaminen vedessä ja rännässä, ilkeässä tiesuolassa tarpominen ja samoilla aroilla tassuilla terävän hiekotussoran taklaaminen jättävät tassunpohjat huonoon kuntoon. Anturat kuivuvat ja halkeilevat ja kestävät seuraavalla lenkillä koettelemuksia entistäkin heikommin. Ja entäs ne kamalat lumipaakut, jotka tekevät kävelemisen kivuliaaksi ja koiran onnettomaksi!

Strandbodarnas-tassusuihkeet ovat saaneet erittäin hyvää palautetta ja kiitosta talvitassujen hoidossa. Ohut öljy on helppo suihkauttaa tassuihin ulos lähtiessä ja mielellään useamminkin päivän mittaan.

2018-02-23
19,99
19,99
  • Ei varastossa
  •