Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Tekoja lemmikkiystävällisen Suomen puolesta

Meille jokainen lemmikki on tärkeä ja tiedämme, että Suomi voi olla vieläkin parempi paikka eläinystävillemme. Siksi haluamme tehdä pieniä ja suuria tekoja lemmikkiystävällisemmän Suomen puolesta. Vaikka olemme erityisesti kuonokansan asialla, lemmikkiystävällinen Suomi kunnioittaa ilman muuta myös kaksijalkaisia kansalaisia.

Aloitimme 30-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi 2018 matkan kohti lemmikkiystävällisempää Suomea. Tähän mennessä olemme ehtineet jo paljon, ja lisää on tulossa!

Laumassa on voimaa! Jos sinulla on huikea idea lemmikkiystävällisemmän Suomen hyväksi, jaa se kanssamme. Jokainen tassupari on tervetullut talkoisiin. Ehkä voimme tehdä asioita yhdessä!

Tehdään yhdessä Suomesta maailman lemmikkiystävällisin maa!

Valtakunnallinen Musti-lenkki

Marraskuussa 2019 selätimme yhdessä asiakkaidemme kanssa vuoden haukutuimman kuukauden harmautta. Syksyisiä tunnelmia kanssamme jakoivat arkisin myös Minna Kuukka ja Aki Linnanahde Radio Novan Aamussa. Haukutuin kuukausi huipentui 23.11. valtakunnalliseen Musti-lenkkiin! Yhteiskoiralenkkejä järjestettiin ympäri Suomen yli 60 Musti ja Mirri -myymälän vetäminä, ja niihin osallistui lähes 1700 ihmistä. Samalla kerättiin ruokaa paikallisille eläinsuojeluyhdistyksille 1 kg/osallistuja!