Tiny Friends Farm

Pienten ystävien herkkuleipomo tekee monenlaista lempiruokaa. Tutustu pieniin ystäviin, jotka ohjaavat sinut oikean ravinnon luokse! Russel-kani, Gerty-marsu, Gerri-gerbiili, Reggie-rotta, Mimi-hiiri, Charlie-chinchilla ja Harry- ja Hazel-hamsterit ovat saaneet Tiny Friends Farmin leipomosta omat nimikkoherkkunsa, jotka on niille huolellisesti räätälöity.  Ruokien raaka-aineet tulevat Sussexin maaseudulta, läheltä Tiny Friends Farmin leipomoa, ja ne valikoidaan ja paahdetaan osaksi... Näytä lisää

Pienten ystävien herkkuleipomo tekee monenlaista lempiruokaa.

Tutustu pieniin ystäviin, jotka ohjaavat sinut oikean ravinnon luokse! Russel-kani, Gerty-marsu, Gerri-gerbiili, Reggie-rotta, Mimi-hiiri, Charlie-chinchilla ja Harry- ja Hazel-hamsterit ovat saaneet Tiny Friends Farmin leipomosta omat nimikkoherkkunsa, jotka on niille huolellisesti räätälöity. 

Ruokien raaka-aineet tulevat Sussexin maaseudulta, läheltä Tiny Friends Farmin leipomoa, ja ne valikoidaan ja paahdetaan osaksi harkittuja sekoituksia. Lyhyt valmistusketju säilyttää hyvin ravinteet ja pitää ruoan maistuvana.

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Kampanjahinta
Osasto
Tuotemerkki
Paino
- kg
Ruuan tyyppi
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
3 tuotetta
ALE
2018-02-24
4,19  (5,99)
4,19  (5,99)
 • Tarkista myymälästä
 • ALE
  2018-02-24
  2,79  (3,99)
  2,79  (3,99)
 • Löytyy varastosta
 • ALE
  2018-02-24
  2,79  (3,99)
  2,79  (3,99)
 • Löytyy varastosta
 •