TopCanis

Etsitkö käyttöä kestäviä varusteita ulkoiluun ja urheiluun? Tarvitseeko kotisi suojaa narttukoiran juoksuajan tahroilta tai poikakoiran merkkailuilta? Kotimainen Top Canis on käytännöllisyyttä arvostavien koiraihmisten luottomerkki! Top Canisin erityistä osaamisaluetta ovat ulkoiluvaljaat. Baby-valjaat ja -taluttimet ovat kevyt ja lempeä vaihtoehto pentukoiralle tai karvattomalle minikoiralle. Pehmeyttä ja ergonomisuutta arvostaa isompikin menijä: Ristomatti Ratian suunnittelemien RATIA-design-valjaiden pörröiset... Näytä lisää

Etsitkö käyttöä kestäviä varusteita ulkoiluun ja urheiluun? Tarvitseeko kotisi suojaa narttukoiran juoksuajan tahroilta tai poikakoiran merkkailuilta? Kotimainen Top Canis on käytännöllisyyttä arvostavien koiraihmisten luottomerkki!

Top Canisin erityistä osaamisaluetta ovat ulkoiluvaljaat. Baby-valjaat ja -taluttimet ovat kevyt ja lempeä vaihtoehto pentukoiralle tai karvattomalle minikoiralle. Pehmeyttä ja ergonomisuutta arvostaa isompikin menijä: Ristomatti Ratian suunnittelemien RATIA-design-valjaiden pörröiset vuoraukset tekevät niistä huippumukavat lemmikin yllä. Näissä valjaissa on kiinnityslenkki myös vatsan alla jäljestäjien riemuksi!

Kun meno on todella vauhdikasta ja vetäminen sallittua, tarjoaa huskyvaljas kropalle tilaa liikkua oikealla tavalla. Huskyvaljaat soveltuvat sekä valjakkourheiluun että reipastahtiseen lenkkeilyyn.

Jos hankinta pohdituttaa kovasti, katso video-ohjeemme sopivien valjaiden metsästämisestä! Muista, että lemmikkisi on tervetullut myös myymäläämme sovittamaan – myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinun koirallesi parhaiten istuvan mallin.

2018-02-24
12,90
12,90
  • Ei varastossa
  •