True Instinct

Usko lemmikkisi omaan vaistoon ruoan valinnassa. True Instinct -ruoat on suunniteltu lemmikkiemme vaistonvarainen ravinnon valinta johtoajatuksena. Koirat ovat pääasiassa ja kissat jopa kokonaan lihansyöjiä. Jos valinnanvaraa on, molemmat valitsevat empimättä lihaa ja usein mieluiten raakana. Tosin koira saattaa tunnetusti tuntea vahvaa vetoa myös vaikka hampurilaiseen tai omenapiirakkaan, joten sen vaistonvarainen käytös kertoo myös sekaruokailijasta.  True Instinct Raw Boost -ruoissa... Näytä lisää

Usko lemmikkisi omaan vaistoon ruoan valinnassa.

True Instinct -ruoat on suunniteltu lemmikkiemme vaistonvarainen ravinnon valinta johtoajatuksena. Koirat ovat pääasiassa ja kissat jopa kokonaan lihansyöjiä. Jos valinnanvaraa on, molemmat valitsevat empimättä lihaa ja usein mieluiten raakana. Tosin koira saattaa tunnetusti tuntea vahvaa vetoa myös vaikka hampurilaiseen tai omenapiirakkaan, joten sen vaistonvarainen käytös kertoo myös sekaruokailijasta. 

True Instinct Raw Boost -ruoissa on korkeaproteiinisen kuivaruoan seassa pakasteuivattua raakalihaa paloina. Raaka liha on erittäin hyvä ravintolähde, koska kuumentaminen hävittää aina osan vitamiineista, hivenaineista ja ensyymeistä. Mitä korkeammassa lämpötilassa kypsennys tapahtuu, sitä enemmän ravinteita tuhoutuu, ja sitä enemmän niitä joudutaan lisäämään ruokaan myöhemmin. 

High Meat -sarja on nimensä mukaisesti erittäin lihapitoista ruokaa, joka vastaa hyvin lemmikin biologisia tarpeita. Kaikissa True Instnct -ruosissa on tasapainotettu omega-6-omega-3-suhde ja riittävästi sinkkiä teveen ihon ja turkin ylläpitoon. Hiilihydraatteja on mukana suoliston hyvinvointia varten ja koiranruoissa myös energianlähteinä. Korkea antioksidanttipitoisuus tukee tervettä immuunijärjestelmää.

2018-08-22
3,19
3,19
  • Löytyy varastosta
  •