Musti ja Mirri työnantajana

”Rakennamme yrityskulttuuriamme vakavissamme, mutta emme vakavasti. Aito mustijamirriläisyys vaatii aimo annoksen huumorintajua (tai kuten me sitä kutsumme: Mustihuumoria!) ja sitä odotamme myös potentiaalisilta uusilta laumanjäseniltämme.” - Great Place to Work Culture Audit *

Liittyisitkö Mustilaumaan?

Meitä mustijamirriläisiä on Suomessa yli 700, ja meillä on yhteinen missio! Haluamme, että karvatassujen ja niiden perheenjäsenten elämässä kaikki on mahdollisimman hyvin. Tätä päämäärää kohden työskentelee myymälöissä iso joukko myyjiä ja hyvinvointipalvelun väkeä, toimiston puolella mm. tuotehallinnon ammattilaiset ja asiakaspalvelun porukka, ja pitkin Suomea esimerkiksi kaikkien työtä tukevat aluemyyntipäälliköt. Me muodostamme Mustilauman, ja me vaalimme ainutlaatuista yhteistä Mustifiilistä.

KATSO TÄSTÄ AVOIMET TYÖPAIKAT

Mitä on Mustifiilis?

Mustifiilis on intohimoa työskennellä eläinten hyvinvoinnin puolesta. Se on toisaalta yhteistä Mustihuumoria ja toisaalta lupaa olla ihan oma itsensä. Tehdä työnsä omannäköisesti ja tehdä omat virheensäkin. Mustifiilis syntyy asenteesta. Jos sinulla on se, tutustuisimme sinuun enemmän kuin mielellämme! Mustissa ja Mirrissä asiakkaat ja työntekijät ovat poikkeuksellisen tukevasti samassa veneessä, koska meillä kaikilla on yhteinen tavoite. Hyvinvoivat ja onnelliset lemmikit.

LUE TYÖNTEKIJÖIDEMME URATARINOITA »

Myös karvaisia työkavereita!

Meillä on aina töissä myös eläimiä. Niin myymälöissä kuin toimistolla on päivittäin henkilökunnan koiria ja joskus myös muita lemmikkejä. Me viihdymme eläinten seurassa ja tykkäämme takuulla myös sinun lemmikeistäsi.

Katso videolta miksi Musti ja Mirri on työntekijoidemme mielestä hyvä työpaikka

Toimistokoiria Mustissa ja Mirrissä


LUE LISÄÄ LEMMIKEISTÄ TYÖPAIKALLA

* Musti ja Mirri on neljänä vuonna peräkkäin sijoittunut Great Place to Work -listauksessa suurten yritysten sarjan kärkeen, vuonna 2019 neljännelle sijalle. Näillä sivuilla käytetyt lainaukset ovat arviointiryhmää varten kirjoitetusta Culture Audit -raportista.