Vinkit ja artikkelit

Vinkit ja artikkelit

Koirat, kissat ja muut pienet lemmikit rikastuttavat elämäämme päivittäin. Ihana lemmikkiarki tuo mukanaan paljon ilonaiheita, mutta joskus myös yllättäviäkin haasteita. Me haluamme tehdä sinun ja parhaan karvakamusi elämästä helpompaa, iloisempaa ja turvallisempaa. Olemme apunasi kaikkina aikoina ja kaikissa tilanteissa.

Tietosisältömme laajenee jatkuvasti, joten piipahda tällä sivulla aika ajoin tutustumassa uusiin artikkeleihin. Mikäli toivoisit artikkelia jostain tietystä aiheesta, laita meille viestiä! Ilmianna artikkelitarve osoitteeseen asiakaspalvelu@mustijamirri.fi

Ihon ja turkin hyvinvointi

Luvassa karvasadetta?

Pohjoinen ilmastomme kurittaa koiran ihoa ja turkkia. Pitkän, kylmän ja kuivan talven jäljet näkyvät hilseenä, kutinana ja karvanlähtönä. Lisäksi bakteeri- ja hiivatulehdukset sekä atopia saattavat olla koiran kivuliaana kiusana. Jatkuva kutina sekä ärtynyt ja vaurioitunut iho aiheuttavat koiralle pitkäkestoista stressiä.

Kolmen kohdan tehokuurilla kuntoon

1. Omistaja voi lievittää lemmikkinsä oloa huomattavasti ravitsemalla ihoa ja muuta elimistöä niin sisältä kuin ulkoakin käsin. Laadukkaat tehotuotteet tuovat avun helposti ja usein myös nopeasti!

  • Ihon kutina ja punoitus vähenevät.
  • Turkki alkaa kiiltää ja kasvaa.
  • Anturat muuttuvat kimmoisiksi.
  • Kynnet vahvistuvat.

2. Karvan korjaussarja

Taistelu iho-ongelmia vastaan on hyvä aloittaa hoitamalla koiraa sisäisesti. Avital Biotin -valmisteella huolehdit helposti ja tehokkaasti tassuttelijan ravitsemisesta. Valmisteen sisältämät biotiini, metioniini ja sinkki ovat todellinen karvan korjaussarja. Optimaalinen vitamiinien ja hivenaineiden tasapaino näkyy erilaisten iho-oireiden lievittymisenä.

  • Koiran ohueksi valahtanut, eloton turkki alkaa kasvaa kohisten ja kiiltää.
  • Sinkin puutoksesta johtuva silmänympärysten kaljuuntuminen katoaa.
  • Valmiste sopii myös jatkuvaksi osaksi täysipainoista ravitsemusta.

3. Ravitse rasvahapoilla

Rasvahappojen liian vähäinen saanti on yhdistetty toistuvasti ihoon liittyviin autoimmuunisairauksiin sekä iho- ja talirauhastulehduksiin. Levottomana itseään rapsuttelevalle koiralle on siis syytä tarjota laadukasta Avital-lohiöljyä. Se sisältää omega-3-rasvahappoja, jotka osallistuvat ihon puolustusjärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitävät ihon kimmoisuutta. Korkealaatuinen lohiöljy on tärkeä kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitäjä. Se on erityisen suositeltava lisä jokaiselle lemmikille, ikään ja rotuun katsomatta!

Viimeinen piste kutinalle!

Karvapeitteeseen kerrostuu helposti ulkoisia epäpuhtauksia sekä talia ja hilsettä, jotka voivat ärsyttää koiran ihoa. Erityisesti allergisen ja atooppisen koiran säännöllinen pesu on tärkeää ihossa olevien bakteereiden ja hiivojen lisääntymisen hillitsemiseksi. Pesun avulla poistetaan ihon pinnalta myös allergeenit, kuten pölypunkit, varastopunkit, siitepölyt sekä kuollut ihosolukko.

Avital Itch -shampoo sisältää okakatajaöljyä ja timjamiuutetta, jotka rauhoittavat ihoa, hillitsevät kutinaa ja vähentävät atooppista oireilua. Se on hellävarainen mutta tehokas ärtyneen ihon puhdistaja, joka sopii hyvin säännölliseen käyttöön.

Raikas iho, hulmuava turkki!

Avital on suomalaisten eläinlääkäreiden ammattitaidolla suunnittelema sarja, joka huomioi ilmastomme sanelemat erityistarpeet lemmikkien hoidossa. Ihon ja turkin sisäinen ravitseminen sekä hoitava puhdistus ovatkin eläinlääkäreiden suosittelemia keskeisiä aseita taistelussa erilaisia iho-ongelmia vastaan.

Toteuta NYT kolmen kohdan tehokuuri ja sano hyvästit karvasateelle ja hilseilylle!