Rajaa tuotteet

Koiran hygienia

Raikasta ja puhdasta hännän alla?

Siisti ja hygieninen hännänalus pitää koiran terveenä ja kodin raikkaana! Kaikilla koirilla on erilaisia hygieniaan liittyviä tarpeita, riippuen sukupuolesta ja ikäkaudesta.

  • Kun pieni koiranpentu saapuu uuteen kotiinsa, se ei vielä moneen kuukauteen kykene pidättämään tarpeitaan. Sitä mukaa kun taapero kehittyy fyysisesti ja harjoittelee sisäsiisteyttä, pissa-alustojen käyttötarve vähenee. Jotta pentu oppii sisäsiistiksi, tulee se ulkoiluttaa hieman iästä riippuen noin kahden tunnin välein. Tämän lisäksi se tulee viedä tarpeilleen aina ruokailun jälkeen, kesken riehakkaiden leikkien sekä heti sen herättyä unilta. Pentua ei tule koskaan rankaista tarpeiden tekemisestä sisätiloihin! Rankaisu ei opeta taaperolle mihin sen tulisi pissata, lisäksi se saattaa alkaa hakeutua tarpeilleen piiloon katseilta, esimerkiksi toisiin huoneisiin.
  • Aikuiseksi tultuaan narttukoirilla on yksilöstä riippuen juoksuaika melko yleisesti kaksi kertaa vuodessa. Tällöin se vuotaa veristä eritettä viikosta kahteen. Usein onkin tarpeellista käyttää nartulla juoksupöksyjä, jotka suojaavat kodin pintoja ja tekstiilejä koiran viettäessä aikaa sisällä. Juoksuhousujen tulee olla koiran päällä miellyttävät!  Kun juoksuaika lähestyy, alkaa narttukoira yleensä merkkailla ulkona. Hetkellisesti sen pidätyskyky ja sisäsiisteys saattavat myös kärsiä. Juoksujen alla, sekä niiden aikana, koiran normaali käytös voi muuttua rajustikin ärhäkkyydestä haukkuherkkyyteen. Noin kaksi kuukautta juoksujen jälkeen, narttu saattaa kärsiä valeraskauden oireista. Sen nisät voivat turvota, ja käytös olla ihmisen silmiin hyvin apaattista tai muuten outoa.
  • Simple Solution -erikoispesuaineet ovat henkilökuntamme suursuosikkeja ja kuuluvat jokaisen lemmikkikodin perustarvikkeisiin. Ne on kehitelty oksennus-, virtsa- ja ulostetahrojen poistamiseen tehokkaasti.
  • Urossuojat ja -vyöt ehkäisevät poikakoiria merkkaamasta sisätiloihin. Ne ovat verraton apu myös koirille, jotka syystä tai toisesta kärsivät virtsankarkailusta.

Kakkapussit koirille löydät täältä.

19 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

19 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  • Liittyviä tuotteita

Back to top