Koiran reput

Ota karvakuono mukaan luontoon!  Oli kyseessä sitten pidempi vaellus tai lyhyempi patikkaretki on nelijalkaisesi varmasti innolla mukana joka askeleella. Karvakuonolle voi helposti pakata mukaan pientä pureskeltavaa, juomataukojen tärkeyttä unohtamatta. Mikä sen mukavampaa kun antaa kuonolaisen kantaa omat eväät metsän siimekseen tai kukkuloiden huipuille.  Harrastaminen oman lemmikin kanssa on huippuhauskaa puuhaa, oli laji mikä tahansa. Joskus yhteistä aikaa on hyvä kuluttaa vain sohvan nurk Näytä lisää

Ota karvakuono mukaan luontoon! 

Oli kyseessä sitten pidempi vaellus tai lyhyempi patikkaretki on nelijalkaisesi varmasti innolla mukana joka askeleella. Karvakuonolle voi helposti pakata mukaan pientä pureskeltavaa, juomataukojen tärkeyttä unohtamatta. Mikä sen mukavampaa kun antaa kuonolaisen kantaa omat eväät metsän siimekseen tai kukkuloiden huipuille. 

Harrastaminen oman lemmikin kanssa on huippuhauskaa puuhaa, oli laji mikä tahansa. Joskus yhteistä aikaa on hyvä kuluttaa vain sohvan nurkassa köllötellen. Toisinaan taas ihan parasta on hömpöttely omalla pihalla vailla päämäärää, tai riehuminen treenikentällä onnistuneen suorituksen jälkeen.

Kuitenkin tärkein asia koiran näkökulmasta on se, että olet läsnä. 

 

2023-05-01
alkaen 91,90
alkaen 91,90
  • Löytyy varastosta
  •