Ravitsemusneuvonta

Katso toimipisteet ja varaa aika

Koulutettu eläinten ravitsemukseen erikoistunut ammattilainen tulee avuksesi, kun lemmikin ruokinta vaatii erityistä huomiota.

Useimmiten vastaanotolle tullaan iho- tai vatsaongelmien tai allergiaoireiden vuoksi, mutta moniin muihinkin erityistarpeisiin löytyy apua ravitsemusta viilaamalla. Urheileville ja työkoirille laaditaan optimaaliset ruokavaliot ja painonhallintaan voidaan etsiä sopivat, lempeät reseptit.

Varaa aika ajanvarauspalvelusta tai soittamalla numeroon 0800 411 255.

Eliminaatiodieetti

Tavoitteena on hallitulla prosessilla eliminoida lemmikin ruokavaliosta ongelmia aiheuttavat ruoka-aineet. Ruoan lisäksi käydään läpi myös herkut, lisäravinteet ja esim. puruluut. Neuvonnan pohjana käytetään ajantasaista tutkimustietoa sekä kansainvälisesti tunnustettuja ravitsemussuosituksia.
45 min. 69 €

Painonhallinta

Ravitsemusneuvojamme on tukena kissan tai koiran painonpudotusprosessissa ja opastaa sopivan ruokavalion laatimisessa sekä ruokailuun liittyvien uusien rutiinien luomisessa. Neuvonnassa otetaan huomioon muun muassa lemmikin yleinen ravitsemustila, aktiivisuustaso sekä muut tarpeet.
45 min. 69 €

Pennun ruokinta

Koiran- tai kissanpennun ruokinta voi aiheuttaa huolta. Ravitsemusneuvoja voi auttaa esimerkiksi, jos pennulla on vatsa- tai iho-ongelmia, sen ruokahalu on heikko, epäilet allergiaa, haluaisit kokeilla raakaruokintaa tai sinulla on suureksi kasvavan rodun pentu. Konsultoi tarvittaessa aina ensin eläinlääkäriä.
30 min. 49 €

Raakaruokintasuunnitelma

Ammattilainen tekee kissallesi tai koirallesi yksilöllisesti alusta asti laaditun raakaruokintasuunnitelman ja saat myös ohjeet sopivista lisäravinteista ja niiden määristä. Apu löytyy myös niille, jotka haluavat ruokkia lemmikin ns. 50/50 -ruokintamallilla tai kotiruoalla.
1 h + kirjallisen ohjeen laatiminen 185 €

Urheilukoiran ruokinta

Harjoittelevan ja kilpailevan koiran ruokavaliossa huomioidaan kilpailu- ja lepokaudet, harjoittelu, palautuminen, sopivat lisäravinteet ja muut yksityiskohdat, jotta suorituskyky olisi huipussa juuri oikeaan aikaan. Konsultoinnista on paljon hyötyä myös metsästys-, virka- ja työkoirille.
1 h + kirjallisen ohjeen laatiminen 185 €

Koiran tutustumiskäynti ravitsemusterapiaan

Harjoituskäynnillä koirasi pääsee tutustumaan ravitsemusneuvojaamme ja hänen vastaanottotilaansa. Samalla koirasi saa arvokasta kokemusta vieraan ihmisen tekemästä käsittelystä. Tämä helpottaa kaikkien hoitotoimenpiteiden suorittamista tulevaisuudessa niin kotona, eläinlääkärissä kuin koiranäyttelyssäkin. Harjoituskäynti tehdään aina lemmikkisi ehdoilla ja sen yksilölliset tarpeet huomioiden. Palvelu sisältää koiran kuntoluokituksen eli arvion sopivasta painosta sekä vinkkejä ruokinnan toteuttamiseen. Tutustumiskäynnille voit tulla minkäikäisen tassuttelijan kanssa tahansa, kunhan sen ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 14 vrk:n varoaika. Harjoituskäynnin kesto on 15min.

Kavereille, eli Mustin ja Mirrin kanta-asiakkaille yksi tutustumiskäynti palveluihin 0 €. Liity kanta-asiakkaaksi täältä!

 

LUE LISÄÄ RAVITSEMUSNEUVONNASTA 

SAAPUMINEN VASTAANOTOLLE