Koirat - Koiran pelastusliivit

Haluaisitko nauttia kaikessa rauhassa kimaltelevasta ulapasta, mutta laivasi on lastattu vesilintujen perään pyrkivällä pedolla tai liukkaalla kannella räpiköivällä kääpiökoiralla? Yksi pienikin aalto voi joskus keikauttaa koirakaverin veden varaan. Koska vahinko ei tule kello kaulassa, on halvin ja tehokkain henkivakuutus hyvin istuvat, tukevat pelastusliivit! Veneily Hyvät veneilyliivit kelluttavat tehokkaasti koiraa, ja niissä on vahvat, pehmustetut vatsakappaleet. Tukevat pelastusliivit p Näytä lisää

Haluaisitko nauttia kaikessa rauhassa kimaltelevasta ulapasta, mutta laivasi on lastattu vesilintujen perään pyrkivällä pedolla tai liukkaalla kannella räpiköivällä kääpiökoiralla?

Yksi pienikin aalto voi joskus keikauttaa koirakaverin veden varaan. Koska vahinko ei tule kello kaulassa, on halvin ja tehokkain henkivakuutus hyvin istuvat, tukevat pelastusliivit!

Veneily

Hyvät veneilyliivit kelluttavat tehokkaasti koiraa, ja niissä on vahvat, pehmustetut vatsakappaleet. Tukevat pelastusliivit pitävät koiran hyvin pinnalla, ja veden varaan joutunut karvakaveri ei hätäänny. Huomioväri auttaa paikantamaan koiran ja tukevasta kahvaosasta saa nostettua suuremmankin lemmikin takaisin veneeseen.

Uinti ja vesikuntoutus

Ergonomisesti muotoiltu, kevyt ja erinomaisesti istuva pelastusliivi mahdollistaa uimisen koko kehoa käyttäen. Kiinteä vatsakappale ja erikoismuotoillut, kevyet kellukkeet tarjoavat kuntoutujalle ja paljon uivalle koiralle sopivan tuen, rajoittamatta liikkeitä.

Uintiliivit soveltuvat usein myös veneilyyn pirtsakoiden huomiovärien ja tukevan nostokahvansa vuoksi.

Miten totuttaa koira uimiseen?

Vastoin yleistä luuloa, kaikki koirat eivät pidä vedestä. Rauhallinen uiminen on kuitenkin mitä parhain liikuntamuoto. Miten voit auttaa koiraasi innostumaan vesiurheilusta?

 • Anna koiran aina edetä veteen omassa tahdissaan.

Väkisin veteen vieminen saa usein aikaan sen, että koira alkaa pelätä ja stressata veteen menoa. Pakottamalla siitä ei koskaan tule hyvää uimaria. Vesikammo voi syntyä yhdestä epämiellyttävästä kerrasta.

 • Palkitse makupaloilla rauhallisesta käytöksestä rantavedessä.

Rantavedessä kahlailu on melkein kaikista koirista mukavaa. Tiesitkö, että tasainen kahlaaminen on erittäin hyvää liikuntaa ja sopii usein myös kuntouttavaksi liikunnaksi.

 • Ota mukaan kokenut koirakaveri.

Koirat ovat mestareita mallioppimaan. Kun kaveri ui koiraa, saattaa arkatassukin yllättäen innostua kokeilemaan. Kokemattomalle uimarille kannattaa pukea pelastusliivit, jotta uiminen sujuu rauhallisesti.

 • Innosta vesileikkeihin.

Erilaiset kelluvat vesilelut houkuttelevat leikkimisestä pitävän koiran usein veteen. Heitä lelu aluksi vain rantaveteen, niin että koira voi noutaa sen kahlaamalla. Kun konsepti on karvakorvalle selvä, voit seuraavaksi heittää lelun niin, että koira joutuu uimaan pikkiriikkisen matkan. Voit myös itse kahlata koiran rinnalla.

Huomioi tämä

Älä koskaan anna koiran hypätä lelujen tai keppien perään laiturilta tai veneen liukkaalta kannelta. Loukkaantumisriski on suuri, ja erilaiset liukastumisen aiheuttamat lihasvenähdykset tavallisia.

Iloisia ja aurinkoisia päiviä vesille!

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Tuotemerkki
Paino
- kg
Vaatetyyppi
Materiaali
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
3 tuotetta
Vesipedoille!
2021-04-01
alkaen 69,90
alkaen 69,90
 • Löytyy varastosta
 • Vesipedoille!
  2018-02-24
  alkaen 46,99
  alkaen 46,99
 • Löytyy varastosta
 • Vesipedoille!
  2018-02-24
  alkaen 19,99
  alkaen 19,99
 • Löytyy varastosta
 •