Miten totuttaa koira uimiseen?

Vastoin yleistä luuloa, kaikki koirat eivät pidä vedestä. Rauhallinen uiminen on kuitenkin mitä parhain liikuntamuoto. Miten voit auttaa koiraasi innostumaan vesiurheilusta? Anna koiran aina edetä veteen omassa tahdissaan.

Väkisin veteen vieminen saa usein aikaan sen, että koira alkaa pelätä ja stressata veteen menoa. Pakottamalla siitä ei koskaan tule hyvää uimaria. Vesikammo voi syntyä yhdestä epämiellyttävästä kerrasta. Palkitse makupaloilla rauhallisesta käytöksestä rantavedessä.

Rantavedessä kahlailu on melkein kaikista koirista mukavaa. Tiesitkö, että tasainen kahlaaminen on erittäin hyvää liikuntaa ja sopii usein myös kuntouttavaksi liikunnaksi. Ota mukaan kokenut koirakaveri.

Koirat ovat mestareita mallioppimaan. Kun kaveri ui koiraa, saattaa arkatassukin yllättäen innostua kokeilemaan. Kokemattomalle uimarille kannattaa pukea pelastusliivit, jotta uiminen sujuu rauhallisesti. Innosta vesileikkeihin esimerkiksi vesilelujen avulla.

Huomioi tämä

Älä koskaan anna koiran hypätä lelujen tai keppien perään laiturilta tai veneen liukkaalta kannelta. Loukkaantumisriski on suuri, ja erilaiset liukastumisen aiheuttamat lihasvenähdykset tavallisia.

Lajittele
3 tuotetta
Hinta
- EUR
Tuotemerkki
Paino
- kg
Vaatetyyppi
Materiaali
Kestotilattava tuote
Varastossa
 
Kaikki
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rajaa tuotteet
Rajaa tuotteet
Määrä/sivu:
3 tuotetta
2018-02-24
alkaen 19,99
alkaen 19,99
 • Löytyy varastosta
 • 2018-02-24
  alkaen 46,99
  alkaen 46,99
 • Löytyy varastosta
 • 2021-03-31
  alkaen 69,90
  alkaen 69,90
 • Löytyy varastosta
 •