Eläinlääkäri

 

Mustin ja Mirrin eläinlääkäripalvelut

Katso toimipisteet ja varaa aika

Eläinlääkäri auttaa ehkäisemään ja parantamaan sairauksia, ja ongelmien nostaessa päätään ensimmäinen osoite on aina lääkäri. Mustin ja Mirrin eläinlääkäri tekee perusterveydenhuollon toimenpiteet lempeästi ja eläinystäväsi ehdoilla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman stressitön eläinlääkärikokemus.

Jos esim. leikkaustiloja tai kuvantamislaitteita vaativat jatkotoimenpiteet ovat tarpeen, teemme etenemissuunnitelman omistajan kanssa yhdessä.

Muutama esimerkki palveluista:

Rokotukset
Sekä kissa että koira tarvitsevat varhaisrokotusten lisäksi uusintarokotukset 12 ja 16 viikon iässä ja täytettyään vuoden, jotta pitkäkestoinen tautisuoja saavutetaan. Huomioithan, että lemmikin loishäädön tulee olla tehty noin 1-2 viikkoa ennen rokotusta tai ulostenäytetutkimus tehty. Näin varmistetaan, että rokotus antaa täyden suojan lemmikille. Muut rokotukset uusitaan jatkossa 2 vuoden välein, kennelyskä vuosittain.
n. 54 €

Ekinokokkilääkitys
Ekinkokkilääkitys on matkustavalle koiralle vaadittu ekinokokkiloiseen tehoava tabletti, josta tehdään merkintä koiran passiin matkustamista varten. on noin 2,20 euroa kymmentä painokiloa kohti.
29 € + lääke

Ihovaivat
Iho oireilee monenlaisia terveyshaasteita. Lemmikille voi tulla äkillinen ihotulehdus, pieni haava, ihottuma tai näppylöitä iholle. Oireet voivat olla myös pitkäkestoista kutinaa, karvattomuutta tai ihomuutoksia. Takana voi olla esim. allergiaa, ravitsemusongelma tai kutsumattomia pieneliöitä. Anestesiaa vaativia haavoja emme voi vastaanotolla hoitaa.
79 €

Terveystarkastukset
Eläinlääkäri tutkii lemmikin perusteellisesti ja antaa mahdollisia hoito-ohjeita, kun esim. tarvitset koirallesi terveystodistuksen, lemmikki on juuri tullut uuteen kotiin tai et ole varma, onko koirallasi jokin epätavallinen oire. Pentutarkastukseen voi hyvin yhdistää esim. sirutuksen tai rokotuksen.
n. 79 €

Patit ja kasvaimet 65 € + laboratoriokulut
Eläinlääkäri tutkii lemmikin yleisvoinnin ja patin, ottaa ehkä ohutneulanäytteen ja arvioi mahdollisen jatkohoidon tarpeen. Läheskään kaikki koiran ja kissan patit eivät anna syytä huoleen, joten älä turhaan vitkuttele.
65 € + laboratoriokulut

Korvavaivat
Jos lemmikki rapsuttelee korviaan, kavahtaa korviin koskemista, ravistelee tai pyörittelee päätään, tai huomaat sen korvissa eritettä, on syytä tulla nopeasti lääkärille. Ethän puhdista lemmikin korvia 24 tuntiin ennen käyntiä. Pitkittyvät korvatulehdukset vaikuttavat nopeasti kuuloon.
79 €

Passi
Lemmikit tarvitsevat passin EU:n sisäiseen liikkumiseen. Passia varten eläinlääkäri tutkii koiran terveyden ja siihen merkitään mm. saadut rokotukset.
65 €

Harjoituskäynti eläinlääkärille                       

Harjoituskäynnillä lemmikkisi pääsee tutustumaan eläinlääkäriimme ja hänen vastaanottotilaansa. Samalla lemmikkisi saa arvokasta kokemusta vieraan ihmisen tekemästä käsittelystä. Tämä helpottaa kaikkien hoitotoimenpiteiden suorittamista tulevaisuudessa niin kotona, eläinlääkärissä kuin vaikka näyttelyssäkin. Harjoituskäynti tehdään aina lemmikkisi ehdoilla ja sen yksilölliset tarpeet huomioiden. Huomioithan että tällä palvelulla ei tehdä rokotuksia eikä muita toimenpiteitä, mutta niille voidaan varata sopiva aika yhdessä eläinlääkärin kanssa. Tutustumiskäynnille voit tulla minkäikäisen tassuttelijan kanssa tahansa, kunhan hänen ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 14 vrk:n varoaika. Harjoituskäynnin kesto on 15min. 

Kanta-asiakkaille 0€

OLETKO TULOSSA VASTAANOTOLLE

LUE LISÄÄ ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUISTA