Musti Eskari

Musti Eskari

• Pidetään huolta toisistamme! Musti Eskarissa on maskisuositus • Yksi henkilö pennun mukana Musti Eskariin • Otetaan hihnanmitta turvaväliksi

Musti Eskarissa kasvetaan yhdessä

Musti Eskarit ovat koiranpennuille räätälöityjä tapaamisia, joissa pääosassa ovat sosiaalisten taitojen kartuttaminen ja tärkeiden arkitaitojen oppiminen. Eskaria vetää aina tehtävään koulutettu ohjaaja. Musti Eskari sopii hyvin pentutreffien jatkoksi, mutta eskariin voi tulla vaikkei olisi käynyt treffeillä. Eskarit on tarkoitettu Kavereillemme ja PentuKavereillemme, eli Mustin ja Mirrin kanta-asiakkaille.

  • Musti Eskarissa 4-7 kuukauden ikäiset pennut ihmisineen harjoittelevat ryhmässä koiranelämän perustaitoja, kuten kontaktia, käsittelyä ja rauhoittumista. Tauoilla pentu pääsee myös testailemaan mm. labyrinttikuppeja ja muita hauskoja tuotteita. Osallistumisoikeus Musti Eskariin raukeaa pennun täyttäessä 7 kuukautta.
  • Yksi eskarikerta kestää noin puoli tuntia ja mukaan mahtuu kerrallaan rajattu osallistujamäärä. Ilmoittaudu hyvissä ajoin ennen jokaista osallistumiskertaa myymälässä tai sähköpostilla suoraan myymälään.
  • PentuKaverimme voi käydä maksutta eskarissa kolme kertaa, kertojen ei tarvitse olla peräkkäiset. Pennun mukana olevan ihmisen on oltava vähintään 15-vuotias, ja haltija on koirasta koko ajan vastuussa. Musti ja Mirri ei vastaa Musti Eskarissa sattuvista vahingoista.
  • Osallistuvan pennun tulee olla rokotettu suomalaisen rokotusohjelman mukaisesti. Myös tuontipentu voi osallistua, jos se on rokotettu rokotusohjelman mukaisesti 12- ja 16- viikkoisena.
  • Pennulla tai kotona asuvilla muilla koirilla ei saa olla tarttuvia tauteja tai ulkoloisia, ja pennun pitää olla hyväkuntoinen. Juoksuaikaista narttua ei voi eskariin tuoda.
  • Musti Eskarissa kaikki osallistujat kohtelevat koiriaan Suomen eläinsuojelulain ja hyvän koiranpitotavan mukaan. Sosiaalistaminen ja kouluttaminen tapahtuu aina pennun ehdoilla ja sen omassa tahdissa.

Musti Eskari -palvelu on tarjolla vain osassa myymälöitä.  Kysy tilannetta omasta myymälästäsi. Tiedotamme eskareista myös myymälöiden Facebook-sivuilla.

Ilmoittaudu etukäteen!

Musti Eskareissa on rajatut osallistujamäärät, joten ilmoittaudu ennakkoon. Tarkista valitsemasi myymälän kohdalta, milloin Musti Eskari järjestetään ja miten ilmoittaudutaan. Ilmoittautuessa varaudu kertomaan pentusi nimi, rotu ja ikä sekä puhelinnumerosi ja kanta-asiakasnumerosi.

Paikalle on hyvä saapua noin 10 min ennen tapahtuman alkua, niin ehditte ilmoittautua kassalla ja pentu saa totutella ympäristöön. Mukaan pennun rokotustodistus, panta/valjaat, hihna ja maistuvia makupaloja. Voit myös ottaa mukaasi pennun lempilelun.

Löydä lähin Musti Eskari -myymäläsi täältä >

Tutustu kanta-asiakasohjelmaamme ja liity ilmaiseksi täällä! >