Kestotilauksen ehdot

Kestotilauksen ehdot

Kestotilauksella varmistat, että lemmikkisi suosikkituotteet eivät pääse koskaan tyhjentymään! Kestotilaajanamme voit aina tehdä tilaukseesi joustavasti muutoksia eikä tilauksellasi ole sitovia määräaikoja. 

Varmistat tuotteen parhaan hinnan! 

Saat ensimmäisen tilauksen normaalihinnoista 10 % alennuksen ja seuraavista tilauksista aina 5% toimitusta kohti.
Tuote aina parhaaseen hintaan: jos tuote on alennuksessa kestotilauksen toimituspäivänä, saat kestotilatun tuotteen automaattisesti voimassa olevaan tarjoushintaan.

Näin kestotilaus toimii! 

Voit tehdä Mustin ja Mirrin verkkokaupasta kestotilauksen ruoista (poislukien pakasteet), herkuista, hiekoista, kakkapusseista ja hyvinvointituotteista käpälän käänteessä. Kestotilaus vaatii kanta-asiakastilin, jotta voit helposti tehdä tilaukseesi muutoksia.

 1. Hae verkkokaupastamme haluamasi tuote
 2. Klikkaa ”Kestotilaus”, valitse haluamasi tilausväli ja lisää tilaus ostokoriin
 3. Voit tehdä muita ostoksia normaaliin tapaan. Mikäli haluat lisää tuotteita samalle kestotilaukselle, onnistuu se helposti kun toistat kohdat 1-2 ja valitset saman tilausvälin tuotteille.
 4. Siirry kassalle ja tarkista vielä ostoskorisi sisältö. Kassalla näet erittelyn kestotilaukseen menevistä sekä mahdollisista kertaostoksista. Voit helposti tarvittaessa muuttaa tekemääsi tilausta.
 5. Kirjaudu sisään kanta-asiakastilillesi kassalla, mikäli et jo ollut sisäänkirjautuneena
 6. Valitse toimitus- ja maksutapasi. Kestotilauksen tulevat toimitukset käyttävät automaattisesti myös tässä valitsemiasi toimitus- ja maksutapoja.
 7. Vahvista tilaus
 8. Pääset muokkaamaan kestotilaustasi Omien sivujen ”Kestotilaukseni”-valikon alta.

Kun tilaus on tehty, saat vahvistuksen ostoksestasi sähköpostitse ja samassa on vahvistus myös kestotilauksestasi. Kun tuotteet lähetetään varastoltamme, saat vielä toimitusvahvistuksen, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

Kestotilauksissa lähetämme sinulle aina sähköpostitse tiedon toimituksesta muutamia päiviä ennen kuin tuotteet lähetetään varastoltamme. Saat lisäksi vahvistuksen samana päivänä kuin tuotteet lähetetään varastoltamme. Voit halutessasi muokata kestotilauksesi tuotteita, ajankohtaa tai peruuttaa kestotilauksesi aina lähetyspäivään asti. Muutokset onnistuvat helposti verkkokaupan omilta sivuiltasi kohdasta ”Kestotilaus”. 

Maksutavat 

Kestotilauksen maksutavan voit valita tilausta tehdessäsi Klarnan maksutapavalikosta. Jos olet valinnut maksutavaksi korttimaksun, keskeytämme kestotilauksen, mikäli maksukortin veloitus epäonnistuu. Jos tämän jälkeen haluat kestotilauksen uudelleen käyttöösi, otathan yhteyttä  asiakaspalveluumme tai luo uusi kestotilaus

Kunkin kestotilauksen toimitus laskutetaan samana päivänä, kun tuotteet lähetetään varastoltamme. Lähetyspäivän näet omilta sivuiltasi ”Kestotilaukseni”-valikon alta.

Toimitus

Kestotilauksesi lähetetään automaattisesti ensimmäisessä tilauksessasi valitsemallasi toimitustavalla. Toimitustapaa voit muuttaa omilta sivuiltasi ”Kestotilaukseni”-valikon alta. Valittavina ovat kaikki tarjoamamme toimitustavat, lukuunottamatta Click & Collect -myymälätoimitusta. Lisäksi eri kuljetusyhtiöillä saattaa olla omia paino- tai kokorajoituksiaan, jolloin nämä toimitustavat eivät ole valittavissa.

Ensimmäisen toimituksen kotiinkuljetus on ilmainen, mikäli summa ylittää 50€ (normaali toimituskulumme). Kaikki seuraavat toimitukset lähetetään ilmaiseksi, mikäli kestotilauksen summa ylittää 10€.

Pyrimme aina varmistamaan kestotilattujen tuotteiden saatavuuden. Mikäli kuitenkin poikkeuksellisesti kestotilaukseen kuuluva tuote olisi loppu varastoltamme lähetyspäivänä, ottaa asiakaspalvelumme sinuun yhteyttä ja ratkaisee tilanteen kanssasi.

Kestotilatun tuotteen hinta ja tuotteen palautus

Kestotilatun tuotteen hinta muuttuu ajankohtaisimman hintatiedon mukaisesti. Esimerkiksi jos tuotteessa on kampanjahinta lähetyshetkellä, päivittyy alennettu hinta tilauksellesi automaattisesti. Hinta ilmoitetaan jokaisessa tilausvahvistuksessa, jonka saat ennen tuotteen toimitusta. Musti ja Mirri pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus kestotilatulle tuotteelle, joka alkaa tuotteen luovutuspäivästä. Lue lisää palautusoikeudesta täältä.

Kestotilaukseen lisätyt kertatuotteet

Kestotilauksen toimituksiin on mahdollista lisätä kerran toimitettavia tuotteita. Mahdollisuus lisätä kertatuotteita avautuu aina neljä päivää ennen seuraavaa valittua toimituspäivää ja saat tästä muistutuksen sähköpostilla. 

Kertatuotteet laskutetaan normaalisti toimitettavan kestotilauksen yhteydessä. Hinnan ja tuotteen palautuksessa koskevat samat ehdot kuin kestotilatuille tuotteille.

Muutosten teko kestotilaukseen ja kestotilauksen pysäytys

Kaikki muutokset kestotilaukseesi voit tehdä omilta sivuiltasi ”Kestotilaukseni”-valikosta. Löydät samasta paikasta myös tiedon, koska seuraava tilaus toimitetaan. Huomioithan tuotteen saatavuuden mahdolliset vaikutukset tulevaan toimitusajankohtaan. Voit tehdä seuraavat muutokset kestotilaukseesi: 

 • Pysäytä voimassa oleva kestotilaus, jolloin seuraavia lähetyksiä ei tule kunnes aktivoit kestotilauksen uudelleen.
 • Aloita pysäytetty kestotilaus uudelleen
 • Siirtää kestotilauksesi seuraavaa toimitusta, joko aiemmaksi tai myöhemmäksi kuin suunniteltu
 • Muuttaa kestotilauksen toimitusten aikaväliä
 • Peruuttaa kestotilauksesi pysyvästi

Muutokset tulee aina tehdä viimeistään varastolta lähetystä edeltävänä päivänä. Lähetyspäivänä tehdyt muutokset eivät valitettavasti ehdi tulevaan toimitukseen.

Mikäli haluat muuttaa osoitetta kestotilauksellesi, onnistuu se omia Mustin ja Mirrin kanta-asiakastietojasi muuttamalla. Huomioithan, että mikäli kestotilaus on juuri luotu tai muutos tehdään lähetyspäivänä, ehtivät muutokset päivittyä vasta seuraavaan toimitukseen.

Voit myös pyytää muutoksia kestotilaukseesi sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Saat vahvistuksen, kun toivomasi muutokset on tehty. Otathan huomioon, että tämä voi viedä hieman aikaa asiakaspalvelumme päässä ja muutoksia ei välttämättä ehditä tehdä samana päivänä. Mikäli muutoksia ei ehditä tekemään ajoissa, voit aina käyttää palautusoikeuttasi ja palauttaa tuotteen varastollemme tai myymälään.