Koiran koulutus ja kurssit

Musti ja Mirri palvelut koiran koulutus

Katso toimipisteet ja varaa aika

Koulutuksen yleisin tavoite on yksinkertaisesti saada arkielämä sujuvaksi. Kouluttaminen nykyaikaisin positiivisin metodein on hyväntuulinen tapa aktivoida lemmikkiä ja tiivistää omistajan ja eläinystävän keskinäistä suhdetta. Kouluttajalta saat tukea haasteisiin ja työkaluja yhteispelin jatkuvaan parantamiseen.

Koulutukset ovat yksityistunteja ja ammattitaitoinen kouluttaja on kokonaan sinun ja koirasi käytettävissä koko käynnin ajan. Kaikki voivat oppia ja kaikki ovat tervetulleita. Varaa aika ajanvarauspalvelusta tai soittamalla numeroon 0800 411 255.

Aikuisen koiran VIP-koulutus
Koiran tai omistajan ei tarvitse osata valmiiksi mitään ja tavoitteet asetetaan yhdessä. Tyypillisesti harjoitellaan mm. luoksetuloa, rauhoittumista, luopumista, kauniisti tervehtimistä ja muita arjen peruskäytöksiä – aina koiraa motivoiden. Edistyneempien kanssa voidaan tehdä täsmäharjoituksia.
1 h. 60 €

Kodinvaihtajan käynti
Käynti on tarkoitettu adoptio- ja rescue-koirille sekä muille kodinvaihtajille, ja harjoittelussa keskitytään koiran kodin vaihtamiseen liittyviin haasteisiin. Näitä voivat olla esimerkiksi uuteen laumaan ja ympäristöön sopeutuminen, yksinolohaasteet, erilaiset pelot, sisäsiisteyshuolet tai muut ei-toivotut käyttäytymismallit.
1,5 h 90 €

Koiran eroahdistus tai yksinolo-ongelma
Eroahdistus ja yksinolon vaikeus ilmenevät esimerkiksi koiran rauhattomuutena ennen omistajan lähtöä, ulvomisena ja haukkumisena, kodin tuhoamisena, ovenkarmien raapimisena tai sisälle virtsaamisena koiran ollessa yksin. Käytösneuvojan kanssa opitaan keinoja lieventää ahdistusta ja vähentää ongelmakäytöstä.
1,5 h 90 €

Koiran haukkuminen
Jatkuva haukkuminen voi muodostua todelliseksi ongelmaksi. Koulutuskäynnillä kartoitetaan käytöksen taustalla olevat syyt ja niiden pohjalta ratkotaan haukkumiseen liittyviä arjen haasteita. Taustasyistä riippuen kouluttaja voi suositella useamman käynnin sarjaa.
1h 60 €

Koiran hihnakäytös
Yleisimpiä hihnakäytöshaasteita ovat jatkuva vetäminen taluttimessa, rähjääminen vastaantulijoille, reaktiivinen käytös ja autojen tai polkupyörien jahtaaminen. Koulutuksen tavoite on tehdä ulkoilusta rennompaa, stressittömämpää ja kaikille mukavampaa!
1 h 60 €

Koiran käsittelyvaikeudet
Tarkoitettu koirille, joiden käsittelyssä (kuten kynsienleikkaus tai muu hoitaminen) on erityisiä haasteita. Käsittelyvaikeudet voivat ilmetä näykkimisenä tai puremisena, murisemisena, hampaiden näyttämisenä tai muuna pelkokäyttäytymisenä. Harjoittelu rakentaa koiran luottamusta ja omistajan itseluottamusta.
1 h 60 €

Koiran ongelmakäytösneuvonta
Ensimmäisessä tapaamisessa perehdytään syvällisesti yhteistä elämänlaatua heikentävään ongelmaan ja suunnitellaan yksilöllisesti, kuinka prosessissa edetään ja päästään haluttuun tavoitteeseen. Tyypillisiä ongelmia ovat esim. aggressiot, pelkotilat ja fobiat, ääniarkuus, sisäsiisteysongelmat ja eroahdistus.
1,5 h 90 €

Koiranpennun VIP-koulutus
Sopii kaikille pennuille 8 kuukauden ikäisiksi asti. Yksilöllisten toiveiden mukaan harjoitellaan peruskäytöksiä tai keskitytään esim. pennun sosiaalistamiseen, puremiseen, yksinoloharjoitteluun, sisäsiisteyteen, käsittelyyn, liikuntaan ja ravintoon tai koiran teini-ikään ja hormonitoimintaan.
45 min. 45 €

Koiran harjoituskäynti kouluttajalle

Harjoituskäynnillä koirasi pääsee tutustumaan eläintenkouluttajaamme ja vastaanottotiloihin. Käynnillä voidaan harjoitella esimerkiksi käsittelyä, hoitotoimenpiteitä tai muuta tärkeää taitoa, sekä keskustella koirasi kouluttamiseen liittyvistä asioista. Käynnillä voidaan myös käydä läpi millaisia taitoja karvakuonon toivotaan osaavan tulevaisuudessa ja miten niitä voidaan harjoitella. Harjoituskäynnille voit tulla minkäikäisen tassuttelijan kanssa tahansa, kunhan sen ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 14 vrk:n varoaika. Harjoituskäynnin kesto on 15 min.

Kanta-asiakkaille 0€

 

LUE LISÄÄ KOULUTUKSESTA »

LUE LISÄÄ ONGELMAKÄYTÖSNEUVONNASTA » 

Tulossa vastaanotolle? LUE SAAPUMISOHJE TÄÄLTÄ