Tietosuoja

 

Pidämme hyvää huolta tiedoistasi, ja käytämme niitä vastuullisesti palvellaksemme sinua ja lemmikkiäsi paremmin. Vaikka lemmikkien tiedot eivät virallisesti tietosuojan piiriin kuulukaan, meille nekin ovat arvokkaita ja käsittelemme myös niitä huolellisesti.

Mitä tietoja keräämme?

Vaikka olemme ensisijaisesti kiinnostuneita karvakuonoista, palvellaksemme koko laumaa paremmin tarvitsemme joitakin tietoja myös kaksijalkaisista, kuten emännän tai isännän etu- ja sukunimen, postiosoitteen ja sähköpostiosoitteen.

Kaikki ihmisistä kerättävät tiedot näet täältä »

Miten käytämme tietojasi?

Kun sinun ja kuonolaisesi tiedot ovat ajan tasalla, voimme tehdä karvaisesta arjestanne entistäkin helpompaa ja hauskempaa: saatte tiedon ajankohtaisista tarjouksista, lemmikinhoitovinkeistä, tapahtumista, uusista Kaverieduista, voimme kutsua teidät mukaan testaamaan uutuuksia, lähettää synttärilahjan tassusankarille… Tietoja voidaan siis käyttää esimerkiksi markkinointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, palveluiden kehittämiseen ja analysointiin.

Täältä näet tarkemmin, mihin tietojasi käytetään »

Sinulla on oikeus omiin tietoihisi

Tiesithän, että sinulla on esimerkiksi oikeus asiakastietoihisi, omien tietojesi korjaamiseen, tietojesi poistamiseen ja niiden käsittelyn rajoittamiseen. Asiakastietoja koskevat muutokset voit tehdä lähettämällä allekirjoitetun kirjallisen pyynnön osoitteeseen asiakaspalvelu@mustijamirri.fi

Täältä näet kattavammin kaikki oikeutesi ja ohjeet oikeuksiesi käyttämiseen »

Oletko entinen työntekijämme tai työnhakija?

Täältä näet kattavammin kaikki oikeutesi ja ohjeet oikeuksiesi käyttämiseen »

Muut palveluehtomme löydät näiden linkkien takaa:

Verkkopalvelun käyttöehdot

Sopimusehdot

Kaveri-asiakasohjelman ehdot

Kaverivahti-palvelun ehdot

Kasvattajakerhon ehdot

Hyvinvointipalveluiden ehdot

Kestotilauksen ehdot

Erikoisruokien ehdot

Palveluiden ja varausjärjestelmän ehdot

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste

Evästeet