Koirahieronta

hieronta koirille, hieronta kissoille

 

KATSO TOIMIPISTEET JA VARAA AIKA >

Hieronnan tavoite on huoltaa eläinystävän lihaksistoa ja poistaa jännitystiloja, jotka hoitamattomina voivat aiheuttaa monenkirjavia oireita aina kehon virheasennoista liikuntahaluttomuuteen ja kivusta johtuviin käytösmuutoksiin. Useimmat koirat ja kissat rakastavat hierottavana olemista.

Hieronta ei helli ainoastaan toipilaita ja aktiivisia urheilukoiria vaan siitä saavat merkittävää apua myös esimerkiksi taluttimessa vetävät koirat, seniorit, patikkaretkillä mukana kulkevat lemmikit, asfaltilla lenkkeilevät koirat, erilaisista rakennevirheistä kärsivät lemmikit ja jopa stressistä ja käytösongelmista kärsivät eläimet.

Varaa aika ajanvarauspalvelusta tai soittamalla numeroon 0800 411 255.

Koiran hieronta
Hellittelee koiran lihaksista stressin, kipujen, rasituksen, liukastelun ja kylmän yms. aiheuttamia jännitystiloja ja edistää aineenvaihduntaa. Koulutettu hieroja käsittelee lemmikin lempeästi päästä varpaisiin. Ei suositella tulehduksista tai sydänsairauksista kärsiville eikä nartuille juoksuaikana.
45 min. 52 €

Kissan hieronta
Hieronta lievittää kissan lihaskipuja, pehmentää, lisää liikkuvuutta, parantaa aineenvaihduntaa ja tuo joustavuutta kudoksiin. Sillä on myös ongelmia ennaltaehkäisevä vaikutus seniorikissan liikuntakyvyn ylläpitäjänä ja harrastavan kissan lihaskunnon huoltajana.                         
45 min. 52 €   

Koiran/Kissan harjoituskäynti hierojalle                  

Harjoituskäynnillä koirasi pääsee tutustumaan hierojaamme ja hänen vastaanottotilaansa. Samalla koirasi saa arvokasta kokemusta vieraan ihmisen tekemästä käsittelystä. Tämä helpottaa kaikkien hoitotoimenpiteiden suorittamista tulevaisuudessa niin kotona, eläinlääkärissä kuin koiranäyttelyssäkin. Harjoituskäynti tehdään aina lemmikkisi ehdoilla ja sen yksilöllinen luonne huomioiden. Palvelu sisältää lempeitä käsittelyharjoituksia ja saat myös ohjeita koiran lihaksiston hyvinvoinnin tukemiseen. Tutustumiskäynnille voit tulla minkäikäisen tassuttelijan kanssa tahansa, kunhan sen ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 14 vrk:n varoaika. Harjoituskäynnin kesto on 15min.

Kanta-asiakkaille ensimmäinen mihin tahansa palveluun tutustuminen 0 €.