Kissaverkot

Lisää turvaa maailman haisteluun! Parvekkeelle tiiviisti viritettävä kissaverkko avaa silkkitassulle mahtavan uuden ulottuvuuden maailmaan. Se pääsee haistelemaan ja kuuntelemaan maailman menoa ilman välissä olevaa estettä. usein parvekkeelle on samalla helppo viritellä kiipeilyä varten erilaisia rakennelmia, jotka avaavat myös näkymiä naapuriin. Asenna kissaverkko parvekkeelle niin tiiviisti kuin pystyt. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että tiiviskään verkko ei välttämättä ole täysin kissanpitäv Näytä lisää

Lisää turvaa maailman haisteluun!

Parvekkeelle tiiviisti viritettävä kissaverkko avaa silkkitassulle mahtavan uuden ulottuvuuden maailmaan. Se pääsee haistelemaan ja kuuntelemaan maailman menoa ilman välissä olevaa estettä. usein parvekkeelle on samalla helppo viritellä kiipeilyä varten erilaisia rakennelmia, jotka avaavat myös näkymiä naapuriin.

Asenna kissaverkko parvekkeelle niin tiiviisti kuin pystyt. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että tiiviskään verkko ei välttämättä ole täysin kissanpitävä, eikä kissaa siksi voi jättää yksin parvekkeelle tai avoimelle ikkunalle vain verkkoon luottaen. Mutta se on erinomainen lisäturva ja antaa omistajalle aikaa reagoida, jos viiruhäntä saa päähänsä lähteä maailmaa valloittamaan.

Tiiviisti asennettu parvekeverkko mahdollistaa parvekkeen oven käyttämisen ilmanvaihtoon ja tuulettamiseen, mikä kesäkuumalla on tervetullutta kaikille kissakodin asukkaille.

Kissaverkko ikkunaan?

Myös kaikki tuuletusikkunat on kissakodissa varustettava verkolla: joka kesä viiksekkäitä karkaa, putoaa ja loukkaantuu, kun ne ovat onnistuneet luikahtamaan omistajan mielestä mahdottoman kapeasta rakosesta ulos. Pieniin ikkunoihin lienee kätevintä kiinnittää tiiviisti vahvaa hyönteisverkkoa. Muista tarkistaa säännöllisesti, ettei verkkoa ole testailtu kynsien terottamiseen.

 

Ei löytynyt tuotteita.