Eläinfysioterapia

Fysioterapia koiralle, fysioterapia kissalle

KATSO TOIMIPISTEET JA VARAA AIKA >

Fysioterapia voi tarjota avun lemmikeille, joilla on erilaisia kehon epätasapainotiloja. Fysioterapiasta hyötyvät usein erilaisista traumoista toipuvat eläimet, kuntoutuvat lemmikit, urheilu- ja työkoirat, nivelrikkopotilaat sekä esim. seniorit. Monet tulevat fysioterapeutille eläinlääkärin lähettäminä. Katso palvelupisteet ja varaa aika täältä. Voit varata ajan myös soittamalla numeroon 0800 411 255

Fysioterapiakäynti
Tuki- ja liikuntaelimistön toimivuutta vahvistetaan esim. lempeillä venytyksillä, nivelmobilisaatiolla ja erilaisilla harjoitteilla. Tavoitteena on edistää liikkuvuutta, toipumista traumoista ja esim. leikkauksista sekä edistää nivelrikkopotilaan liikuntakykyä ja lievittää kipua. Usein paras tulos saadaan usean käynnin sarjalla.
alk. 68 €

Nivelrikkokäynti
Kissalle tai koiralle tehdään lempeästi mobilisoivaa nivelkäsittelyä ja huolletaan hellästi koko kehoa. Säännöllinen hoito helpottaa nivelrikkoa sairastavan kissan liikkumista, kolotuksia ja auttaa eläintä käyttämään tasapainoisesti koko kehoaan.
alk. 73 €

Seniorin kehonhuolto
Yli 8-vuotiaille lemmikeille tarkoitettu kehonhuolto helpottaa lemmikin liikkumista sekä pitää liikuntahalua yllä, lievittää tuki- ja liikuntaelinperäisiä kolotuksia, auttaa eläintä käyttämään tasapainoisesti koko kehoaan ja virkistää mieltä. Käynti aloitetaan liikeanalyysillä.
alk. 73 €

Koiranpennun kehonhallinta
Sopii kaikille yli 16-viikkoisille, mutta aivan erityisesti niille pennuille ja nuorille koirille, joiden kanssa aiotaan harrastaa jotakin tuki- ja liikuntaelimistöä kuormittavaa koiraurheilulajia, kuten agilitya, tokoa tai rally-tokoa, jossa taitava kehonhallinta auttaa suorittamaan liikkeet turvallisesti ja nopeasti.
alk. 63 €

Koiran tutustumiskäynti fysioterapeutille
Harjoituskäynnillä koirasi pääsee tutustumaan fysioterapeuttiimme ja hänen vastaanottotilaansa. Samalla koira saa arvokasta kokemusta vieraan ihmisen tekemästä käsittelystä. Tämä helpottaa monien hoitotoimenpiteiden suorittamista tulevaisuudessa. Palvelu sisältää lempeitä käsittelyharjoituksia ja saat myös ohjeita koiran lihaksiston hyvinvoinnin tukemiseen. Tutustumiskäynnille voit tulla minkäikäisen tassuttelijan kanssa tahansa, kunhan sen ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään 14 vrk:n varoaika. 
Tutustumiskäynnin kesto on 15 min ja hinta 19 €.

Huom! Tiesitkö, että kanta-asiakkaana saat veloituksetta ensimmäisen tutustumiskäyntisi palveluihimme. Liity kanta-asiakkaaksi ja lue lisää täällä.

LUE LISÄÄ FYSIOTERAPIASTA > 

SAAPUMISOHJE VASTAANOTOLLE >