Opas kissanpennulle

Opas kissanpennulle

Pentuarjen pyörteissä luotettavia vastauksia pitää löytää helposti ja nopeasti. Mustin ja Mirrin kissanpentuopas ohjaa viikkokohtaisesti sinua, uusi pennunomistaja, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiisi. Nyt kaikki tarvitsemasi tieto on tassujesi ulottuvilla!

Kissavakuutus - järkihankinta vai turhake?

Elämässä sattuu ja tapahtuu – etenkin pienille kotitiikereille. Varsinkin pentuvuosi on tapaturma-altista aikaa. Kissa voi myös parhaasta mahdollisesta perushoidosta huolimatta äkillisesti sairastua. Kattavan vakuutuksen turvin tarjoat lemmikillesi yllättävissä tilanteissa parasta mahdollista hoitoa!

Yksilöllisesti räätälöityä turvaa

Vakuutusyhtiö Pohjantähdessä vakuutus tehdään sinun kissanpentusi tarpeet huomioiden. Kattava ja monipuolinen lemmikkivakuutus on juuri sellainen kuin itse päätät:

  • valitset omavastuun itse
  • valitset vakuutusmäärän itse.

Omavastuu vähennetään sekä tapaturman että sairauden osalta vain kerran vakuutuskauden aikana. Lemmikkivakuutuksen voit laajentaa myös koskemaan myös matkustamista kaikkialla maailmassa. Kissanpentusi aiheuttamat vahingot katat eläimenomistajan vastuuvakuutuksella. Sinä päätät, mitä vakuutukselta haluat.

Ota vakuutus NYT

Turvaa pienten silkkitassujen matkaa kohti aikuisuutta: Musti ja Mirri Oy:n myymälöistä saat lemmikkivakuutuksen nyt etuhintaan, –10 % ensimmäisen kauden vakuutusmaksuista!