Pohjantähden Lemmikkiturva-vakuutukset nyt saatavilla Musti ja Mirri -myymälöistä


Pohjantähden Lemmikkiturva on asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä oleva, kattava lemmikkivakuutus kissoille ja koirille. Nyt saat Pohjantähden Lemmikkiturva-vakuutuksen Mustista ja Mirristä etuhintaan 10 % alennuksella ensimmäisestä vakuutuskaudesta!

Eläimille sattuu ja tapahtuu vähintään siinä missä meille ihmisillekin. Karvaisten perheenjäsentesi parhaasta mahdollisesta hoidosta huolehdit ottamalla Pohjantähden Lemmikkiturva-vakuutuksen.

Mitä voit vakuuttaa lemmikkivakuutuksella?

  • lemmikin tapaturman ja sairauden hoitokulut
  • lemmikin tapaturman tai sairauden aiheuttaman kuoleman
  • lemmikin katoamisen (vain koirille)
  • ulkomaan lisäturvalla laajennat lemmikin tapaturman ja sairauden hoitokulujen voimassaolon kaikkialle maailmaan
  • kaikki perheen lemmikit yhdellä, kattavalla vastuuvakuutuksella

Voit vakuuttaa lemmikkisi sen ollessa terve ja yli 6-viikkoinen, ja vakuutuksen voit ottaa aina siihen asti kunnes lemmikkisi täyttää 10 vuotta. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun asti kunnes lemmikkisi täyttää 15 vuotta, eivätkä sairauksien ja tapaturmien hoitokulujen korvaukset laske lemmikin ikääntyessä.

Vakuutusmäärät ja omavastuuosuudet voit valita itse omien tarpeidesi mukaan. Valittavissa on sairauksien ja tapaturmien osalta vakuutusmäärät aina 2000 euroon asti / vakuutuskausi. Hoitokulujen omavastuuosuuden lemmikin tapaturma- ja sairausvakuutuksiin voit myös määritellä itse 80–200 euron väliltä. Omavastuuosuus maksetaan kummastakin vain kerran vakuutuskaudessa, eikä erillisiä prosenttiosuuksia hoitokuluista makseta erikseen.

120-vuotias Pohjantähti on sopivan lähellä asiakasta ja toimintatavoiltaan hyvin lähellä omaamme. Myös he tarjoavat henkilökohtaista palvelua ja etsivät asiakkailleen parhaiten sopivia vakuutusratkaisuja. Pohjantähdellä on toimipisteitä n. 40 paikkakunnalla ja yhtiössä puhelimeen vastaa aina heti ihminen, keskimäärin 19 sekunnissa. Pohjantähti on ollut riippumattomissa vakuutusvertailuissa pääsääntöisesti sijoilla 1–3, kilpailukykyisten hintojensa, kattavan vakuutusturvan ja asiantuntevan henkilökohtaisen palvelunsa ansiosta.

Haluamme yhteistyön myötä tarjota asiakkaillemme huolettomuutta. Vakuutusturvan ollessa kunnossa, tukee vakuutusyhtiö sinua lemmikkisi sairaus- ja tapaturmatilanteissa. Näin voit itse keskittyä lemmikkisi kanssa nauttimaan yhteisistä mukavista hetkistä.

Pohjantähden Lemmikkiturva-vakuutuksen kissoille ja koirille sekä lisätietoa koskien vakuutusta saat myymälöistämme kautta maan. Lemmikkivakuutukset ovat saatavilla Musti ja Mirri Oy:n myymälöissä, palvelutarjonta voi vaihdella paikkakunnittain.

 

Lisätietoja yhteistyöstä:

Kaisa Kanninen
kaisa.kanninen@mustijamirri.fi

Back to top