Vakuutus

Turvaa tärkeät tassut: Pohjantähden Lemmikkiturva-vakuutukset saatavilla Mustin ja Mirrin OY-myymälöistä tai asiakaspalvelusta!

Mistä vakuutuksen voi ottaa?

Vakuutuksen saat otettua helposti mistä tahansa Musti ja Mirri -myymälästä (vakuutuksen ottaminen onnistuu nopeasti ja saat sen myymälästä heti mukaasi) tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 0800 305 305. Puhelu on ilmainen. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma–pe klo 10 - 17. Kysy meiltä myös rohkeasti lisätietoja vakuutuksesta!

Eläimille sattuu ja tapahtuu vähintään siinä missä meille ihmisillekin.

Karvaisten perheenjäsentesi parhaasta mahdollisesta hoidosta huolehdit ottamalla Pohjantähden Lemmikkiturva-vakuutuksen. Pohjantähden Lemmikkiturva on juuri sinun ystäväsi tarpeisisiin räätälöitävissä oleva, kattava lemmikkivakuutus kissoille ja koirille, jonka saat nyt Mustista ja Mirristä etuhintaan: 10 % alennuksella ensimmäisestä vakuutuskaudesta!

Mitä voit vakuuttaa lemmikkivakuutuksella?

  • lemmikin tapaturman ja sairauden hoitokulut
  • lemmikin tapaturman tai sairauden aiheuttaman kuoleman
  • lemmikin katoamisen (vain koirille)
  • ulkomaan lisäturvalla laajennat lemmikin tapaturman ja sairauden hoitokulujen voimassaolon kaikkialle maailmaan

Kenelle lemmikkivakuutus sopii?

Olipa lemmikkisi näyttelyvoittaja tai sekarotuinen ulkomailta muuttanut rescue, se on ennen kaikkea perheenjäsen. Siksipä vakuutuskin turvaa ystävääsi rotuun ja taustaan katsomatta.

Vakuutus on hyvä ottaa kissan tai koiran ollessa mahdollisimman nuori, sillä pentuaika on erityisen tapaturma-altista aikaa lemmikintaimen tutustuessa maailmaan uhkarohkein askelin ja lähes kaikkea maistellen. Vanhemmalla iällä taas erilaiset terveydelliset vaivat yleistyvät. Mahdollisiin sairauksiin varaudut parhaiten ottamalla vakuutuksen hyvissä ajoin.

  • Voit vakuuttaa lemmikkisi sen ollessa terve ja yli 6-viikkoinen.
  • Vakuutuksen voit ottaa aina siihen asti, kunnes lemmikkisi täyttää 10 vuotta.
  • Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun asti, kunnes lemmikkisi täyttää 15 vuotta.
  • Sairauksien ja tapaturmien hoitokulujen korvaukset eivät laske lemmikin ikääntyessä.

Omavastuuosuus ja vakuusmäärät tarpeidesi mukaan

Kattava ja monipuolinen lemmikkivakuutus on juuri sellainen kuin itse päätät: Vakuutusmäärät ja omavastuuosuudet voit valita itse omien tarpeidesi mukaan. Valittavissa olevat vakuutusmäärät per vakuutuskausi ovat:

  • 2000 euroon asti sairauksien osalta
  • 2000 euroon asti tapaturmien osalta.

Hoitokulujen omavastuuosuuden lemmikin tapaturma- ja sairausvakuutuksiin voit myös määritellä itse 80–500 euron väliltä. Omavastuuosuus maksetaan kummastakin vain kerran vakuutuskaudessa, eikä erillisiä prosenttiosuuksia hoitokuluista makseta erikseen. Lisäksi noin 80 eläinlääkäriasemalla ympäri Suomen on mahdollisuus suorakorvauspalveluun, jossa vakuutuskorvaus vähennetään suoraan laskustasi.

Lisätietoja yhteistyöstä:

Kaisa Kanninen
asiakaspalvelu@mustijamirri.fi