Rajaa tuotteet

Compact Care

Nuuh, nuuh… tunnistaako kotisi kissakodiksi jo oveltanne? Hajuhaittojen ei onneksi tarvitse kuulua kissatalouteen! Compact Care -sarjan kissanhiekkoja käyttämällä varmistat, että kotisi kissa-asukas havaitaan vasta sen esittäytyessä itse eikä suinkaan epämiellyttävistä hajuista.

Compact Care haluaa tarjota käyttäjilleen vain parasta laatua. Jokapäiväinen kissan hygieniasta huolehtiminen on pieni ja arkinen askare, jonka jokainen kissanomistaja kuitenkin haluaa olevan mahdollisimman vaivatonta.

Kaikilla Compact Care -tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu – kokeile siis riskittä!


Mikrohiekka, joka sitoo hajut – ei vain peitä niitä!

Mikrohiekat ovat oiva valinta silloin, kun hiekalta toivotaan maksimaalista hajujensitomiskykyä. Mikrohiekka paakkuuntuu tiiviisti, mikä helpottaa laatikon siivousta ja takaa hiekalle pitkän riittoisuuden.

  • Compact Care Premium-sarjan hiekat ovat ominaisuuksiltaan huippuunsa hiottuja mikrohiekkoja, jotka täyttävät vaativankin kissapersoonan tarpeet. Niissä käytetty laadukas raaka-aine ja patentoitu Odour Control -teknologia eliminoivat välittömästi hajut, ennen kuin ne ehtivät leviämään huoneilmaan. Optimaalinen raekoko ehkäisee hiekan kulkeutumista.
  • Compact Carelta löydät myös perinteiset, erittäin pienirakeiset mikrohiekat, joita on kolmea eri laatua: hajustamaton Unscented, vauvantalkin tuoksuinen Baby Powder ja vienosti vaniljainen Crystal Blend. Tämä kolmikko paakkuuntuu erittäin napakasti torjuen tehokkaasti ei-toivotut tuoksahdukset.

Kun laatikosta poimii päivittäin tiiviit paakut ja kiinteät jätökset pois, hiekka pysyy siistinä eikä likainen hiekka pääse sekoittumaan puhtaaseen. Mikrohiekkaa ei tarvitse välttämättä vaihtaa kokonaan, sekaan lisätään vain tarpeen tullen uutta.


Paakkuuntumaton hiekkakin voi olla helppokäyttöistä

Compact Care -tuoteperheeseen kuuluu myös kaksi paakkuuntumatonta kuiviketta. Näiden kuivikkeiden etu on se, että ison partikkelikokonsa ansiosta ne eivät juurikaan kulkeudu kissan tassuissa.

Puupelletti on ympäristöystävällinen valinta. Compact Care Wood Pellet on puhtaasta suomalaisesta kuusipuusta valmistettu 100 % luonnontuote. Siihen ei ole lisätty keinotekoisia hajusteita, vaan kuusen oma tuoksu toimii luonnollisena raikastimena. Toisin kuin perinteinen kissanhiekka, pelletti ei paakkuunnu, vaan hajoaa kastuessaan muruksi. Jotta kaikki pelletin hyvät ominaisuudet pääsisivät oikeuksiinsa, pelletin kanssa suositellaan käytettävän erityistä pellettivessaa.

Compact Care -piimaahiekka on kristallikidemäistä ja isorakeista hiekkaa, jonka valtti on sen helppokäyttöisyys. Riittää, että poimit hiekasta päivittäin kiinteät jätökset ja vaihdat hiekan kokonaan muutaman viikon välein. Isorakeinen piimaahiekka ei tartu tassuihin, joten se on oiva valinta erityisesti pieneen asuntoon, jossa hiekan kulkeutuminen halutaan minimoida.

 

Lue lisää: http://compactcare.fi/

12 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

12 Nimike(ttä)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Back to top